keskiviikkona, heinäkuuta 30, 2008

Adalina BAY siitokseen

Ainoa xx-laukkaajamme, tamma Adalina BAY lopetti juuri nelivuotiskautensa ja siirtyy siitostammaksi. Adalina oli kolmivuotiaana huippuhyvä, mutta nelivuotiskausi meni ihan penkin alle. Tuloksena oli ainoastaan häntäpään sijoja, joskin parissa viimeisessä lähdössä tuli ensin 5. sija rahoineen ja viimeisessä lähdössä Fikivissä voitto. Siihen on hyvä päättää kilpaura.

Ensimmäinen varsa tulee todennäköisesti olemaan puhdas täysiverinen ja menee Adalinan kasvattajalle, kunhan nyt ensin löydetään sopiva isäori. Sitten taitaakin olla parin RBSH-varsan vuoro ja sillä puolella isäehdokkaista on suorastaan ylitarjontaa. Vilkaiskaapa vaikka näitä:
- Agathon Ion, vielä nuori tersk-ori, joka kuitenkin on noussut jo G1-tasolle melko vähäisellä starttimäärällä ja statistiikkakin on ihan vakuuttava 15: 4-4-2-0
- Frantiz Ion, tersk-ori tämäkin, jonka ensimmäinen RBSH-varsa CRX Ellisha voitti juuri G2-lähdön ja siirtyy G1-tasolle.
- Ganymede BHE, meidän laukkatykkimme ahaltek-puolelta
- Akeem BRA, myöhemmällä iällä syttynyt tähti yhdistettynä Adan kaltaiseen varsana pärjänneeseen juoksijaan voisi tuottaa hyvänkin hevosen, sellaisen joka pärjäisi jo nuorena, muttei sammuisi heti kauden tai parin jälkeen

Siinäpä valikoimista kerrakseen.

Ei kommentteja: