torstaina, heinäkuuta 17, 2008

VRL ja rekisteröinnin hankaluus

VRL:n hevosrekisteriin pääsyn vaatimuksena on se, että sivulla mainitaan hevosen olevan virtuaalihevonen. Erittäin tervetullutta ja järkevää. Olemme pidemmän aikaa tehneet näin Ionicissa ja myös GA:ssa.
Harmi vain että teemme sen väärin. Juuri äsken tuli bumerangina takaisin muutama rekisteröinti: "Sivuilla ei kerrota hevosen olevan virtuaalihevonen". Silmä kouraan, nurmipora! (© Sosiaalisesti rajoittuneet) Jokaisen hevosen sivun otsikkorivillä lukee hevosen nimen perässä "virtuaalihevonen" suunnilleen näin: Abriko Afif ox (virtuaalihevonen). Lisäksi jokaisella sivulla näkyy myös Ionicin otsikkokuva, jossa lukee virtuaalitalli.
Niin no, hiuksia halkoen hevosen SIVULLA ei lue virtuaalihevonen, otsikkopalkkihan on toki ihan eri asia eikä sillä ole mitään merkitystä, että nimenomaan se otsikkoteksti näkyy mm. hakukoneiden tuloksissa ensimmäisenä eli jos meidän hevosten sivuja löytyy hakukoneilla, näkee listauksesta heti, että kyse on virtuaalihevosesta. Virtuaalitallihan ei tietysti ole sama asia kuin virtuaalihevonen, joten myönnän: guilty as charged, hevosen sivulla ei lue sanaa "virtuaalihevonen", vaikka muuten ei kenellekään pitäisi olla epäselvää hevosen virtuaalisuus. Mitäpäs minä tässä siis kärisemään itsestäänselvistä asioista...

Ja joo-joo, tämä olisi pitänyt selvittää VRL:n kanssa eikä kitistä julkisesti eikä ainakaan omassa blogissa ja olisi ollut kauhean kiva jos olisin mennyt VRL:n foorumiin tai jonnekin muualle ottamaan virallista kautta yhteyttä eikä olisi saanut sanoa ääneen eikä olisi saanut sitä eikä tätä eikä tuota... Lähetin VRL:lle mailia asiasta, en odota vastausta, koska siellä on luultavasti noin 1.793.501 muutakin mailia.
Eipä tee mieli taas muutamaan aikaan harkita edes rekisteröintiä, kun kerran ilmankin tulee toimeen.

Ei kommentteja: