perjantaina, elokuuta 01, 2008

Kuvitteellinen keskustelu

Tiivi ja Taavi keskustelivat, kumpainenkin virtuaalihevostelijoita.

Tiivi: "Minua sitten ärsyttää nuo ihmiset, jotka kasvattavat landenburgeja ja ovat niin olevinaan kun on muka erikoinen rotu. Eikö ne sen vertaa tiedä, että landenburg on ihan sama asia kuin mikä tahansa muukin puoliverinen? Reaalimaailmassa landenburgien kanta on lähes kokonaan oldenburgilaista. Ei, kun nämä kuvittelevat että heillä on jokin ihan erilainen rotu eikä mikään massapuoliverinen."
Taavi: "Hei, älä viitsi olla tuollainen INHOREALISTI. Lapset on lapsia, anna niiden leikkiä. Ja sitä paitsi tämähän on virtuaalimaailmaa! Ei tätä kannata niin vakavasti ottaa."
Tiivi: "Niin no tietysti, jos asian noin ajattelee... Mutta hei, minä sain loistoidean! Minähän voisin risteyttää kaspianponeja ja vaikka andalusianhevosia ja tehdä niistä landenburgeja. Katsos kun puoliveristen alkuperäiskanta koostuu itämaisista ja espanjalaisperäisistä hevosista ja niitä sitten risteytettiin paikallisiin työhevosiin ja myöhemmin täysiverisiin, niin..."
Taavi: "Mutta eihän tuo nyt käy! Ei ne mitään landenburgeja ole!"
Tiivi: "No, itsehän just sanoit että tämä on virtuaalimaailmaa, ettei tätä niin vakavasti pidä ottaa?"
Taavi: "Herranjumala, enhän minä TIETENKÄÄN tuota tarkoittanut. Tuo on täysin typerää, kyllä nyt jotain realistisuutta pitää olla."
Tiivi: "Katsos vain, kukas nyt on inhorealisti?"
Taavi: "EN AINAKAAN MINÄ!!!"

Logiikka, tuo harvojen lahja...
(tämä ei virallisesti liity mitenkään mihinkään, herneet pois hengityselimistä, kiitos)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Selvää asiaa, sen vähän mitä minäkin puoliverisistä ymmärrän. Ja jos joku tästä ottaa herneen nenäänsä, niin voipi olla hyvä katsoa peiliinkin välillä.

Puoliverinen on puoliverinen, vaikka voissa paistaisi. Ikävä(?) tosiasia, ettei se siitä mihinkään muutu on vain hyväksyttävä. Tai sitten käytettävä hienoa nimeä ja yritettävä erottaa se ah niin harvinainen rotu puoliverisestä...