sunnuntaina, joulukuuta 23, 2007

Uusvanhoja tammoja

Koska tämä on virtuaalimaailmaa ja täällä voi tosiasioita hieman venytellä, päätin minäkin tarttua toimeen ja hommata takaisin muutaman vanhan kasvattini, jotka uusi omistaja on unohtanut vuosia sitten.
Toinen uudelleen henkiinherätetyistä on tamma Gin Zenya, arvokastakin arvokkaampi tamma emänsä Capoiera Zavannahin tammalinjan ainoana jatkajana. Aiemminhan minä julistin CZ:n linjan kuolleeksi, mutta herätin sen nyt henkiin! Ja kun Zenyan isäkin on vanha lemmikkini, huippusukuinen Abracadabra K, niin ihan unelmatamma tämä on.
Toinen puolestaan on Gin Neala, jonka emälinja ei ole kuolemanvaarassa, Nobjalewiasta löytyy San Elysen kautta jatkuva linja, mutta nyt sain toisenkin linjan, Nealan emän puoli tulee MH Northern Lightin kautta Nobjalewiasta.

Nämä tammat ovat kotoisin jo aikoja sitten unohdetusta (muttei onneksi kadonneesta) Hopeajoesta, jonne myin joltisestikin tekkejä Marinean lopettaessa. Hopeajoessa olisi noiden lisäksi muutama muukin kiinnostava tamma, kuten vaikkapa Q' Capriolet ja HJS Zita. Caprioletin "uudelleenherättämiseen" saattaisin ehkä saada kasvattajalta luvan.

Ei kommentteja: