maanantaina, joulukuuta 06, 2010

Pretty In Pink puolivälissä

Pretty In Pinkin neljästä osakilpailusta on nyt juostu ensimmäiset kaksi eli puolivälissä ollaan. Tässä vaiheessa lieneekin sopivaa tehdä vähän katsausta siitä, missä mennään.

Juvenilessa Trihaltonin omistama Zora Juice on nyt voittanut molemmat startit ja tämänhetkinen kisaindeksi on 0,26667. Se onkin ylivoimaisesa johdossa, tosin lopuissakin starteissa on pärjättävä jollain tavoin, jotta se voittaisi ja saisi kisaindeksinsä alle määrätyn 0,45:n. Tosin Carterin Plan Bee CTB:lläkin voi olla vielä sanansa sanottavana, ainakin jos kaksi viimeistä starttia menevät loistavasti eivätkä lähdöt jää ihan kääpiölähdöiksi.

Sprintterissä kärkisijaa pitää ylivoimaisesti Driftin Farleigh Legacy, joka on voittanut myös molemmat lähdöt, mutta se ei voi yhtään hölläillä kahdessa viimeisessä startissa, koska tällä hetkellä sekä Mystery Islandin että Millionsaheadin kisaindeksit keikkuvat siitä 0,45:n tienoilla. Jos ne pärjäävät ja Farleigh Legacy ei, saa viimeksi mainittu vilkuttaa sarjavoitolle.

Milerissa johtoa pitää tällä hetkellä meidän Unity Spirit GA, se voitti ensimmäisen startin ja oli kakkonen nyt tänään. Tällä hetkellä sen pahimmalta uhkaajalta näyttää toinen kolmivuotias tamma k. Lost Soul. Mutta oikeastaan kenenkään tamman peli on tuskin vielä pelattu, joten nämäkin tammat joutuvat vielä tekemään töitä selviytyäkseen voittajiksi.

Dirt Milerin tilannetta johtaa niukasti Belinda Crown, Valentina CTB on vain muutaman kymmenesosan päässä. Meidän Going To Ibiza GA on hävinnyt molemmat startit tähän mennessä ja oikeastaan menettänyt jo pelinkin kokonaan, mutta se juoksee vielä nuo loputkin startit, antaen siten muille tammoille mahdollisuuden parempiin kisaindekseihin ja vähän tietysti kannatuksenkin vuoksi. Tosin lähdöt kaipaisivat vähän enemmän osallistujia muutenkin, jotta edes teoriassa olisi mahdollista saada kisaindeksi alle 0,45:n.

Townsend Mayzie johtaa Semistayeria melko selvästi, mutta ainakin teoriassa sekä meidän Ulrika Eleonora GA:lla että Carterin Funky Girl CTB:llä on mahdollisuudet päihittää se.

Stayerissa kärkisijaa pitää Karman Hate That I Love You, mutta Black Widow Feigin tilanne on myös melko hyvä ja Shamandalie CTB:lläkin lienee vielä mahdollisuuksia. Enkä sano etteikö muillakin osallistujilla, voi olla vaikeata kyllä saada kisaindeksiksi 0,45, mutta sarjavoitto voi tulla silti, jos nyt johdossa olevat möhlivät loput startit.

1 kommentti:

Em. kirjoitti...

Tässä harmittavasti verottaa osallistujia, kun on niin moni kilpailu samaanaikaan menossa. Pitää koettaa katsoa miten noita järkkäilisi ensi vuonna hieman järkevämmin, harmi vaan kun kaikille on päätetty että ne pidetään tuohon aikaan CAS vuodesta. Noh, pitää pohtia tätä :')