lauantaina, tammikuuta 22, 2011

Fience Cupista suurmenestys

Tämän CAS-vuoden Fience Cupista on tulokset tulleet jo (vaikka ainakin muutaman preppilähdön tulokset uupuvat vielä?) ja täytyy sanoa tuloslistojen olevan komeaa katsottavaa meille.
Ensimmäisessä lähdössä, FC Easy Juvenilessa meidän oma kasvattimme, vasta 3-vuotias appaloosa-ori Chiricahua Ion oli toinen. FC Easysta tuli kaksoisvoitto, voiton nappasi paint-tamma Valentine Lost Ga ja kakkoseksi tuli quarter-ori Zan Kay Cody GA.
Turfin voitti Quadron's Eagle GA, mutta toisaalta kuuden hevosen lähdössä olikin kolme hevosta Pinkistä ja Dirty Dynamo GA:n (4.) ja Kelly Thornin (6.) sijoitukset eivät suurempia hurrauksia kirvoita. En ole perehtynyt tähän uuteen arvontamenetelmään, mutta mielestäni Dynamolla olisi ollut parhaat mahdollisuudet numeroiden perusteella. Dynamon ura on muutenkin ollut menestyksekäs ja se onkin varattu Driftiin, tullee siitoshevoseksi suoraan ja mikäs on siirtyessä siitostammaksi tuollaisilla statistiikoilla, vaikka tämä kauden ja uran päätösstartti menikin vähän kehnosti.
FC Mares- tai Colts-lähtöihin meiltä ei ollut osallistujia, mutta Dean omistama Another April GA voitti Maresin. Onnittelut!
Ja päivän rahakkaimmasta lähdöstä, FC Quarters' Specialista me kuorimme kermat päältä. Meiltä oli kaksi tammaa siihen prepannut ja niinpähän vain tuli kaksoisvoitto! Zips O Lena GA voitti ja Newnellyvan GA oli toinen. Molemmat ovat lopettamassa uraansa ja menossa Driftiin siitokseen.

CAS-vuosi on siis lopuillaan ja muistakin arvokisoista odotellaan vielä tuloksia. Uusia on jo tulossa, meidän jonkinlaisesta epäaktiivisuudesta huolimatta järjestämme nyt toista kertaa Steeplechase Series-kilpailusarjan risuhevosille ja se starttaa ensi tiistaina. Neljä lähtöä viikon (siis CAS-kuukauden) välein, tarjolla on rahaa ja mainetta. Myös Pretty In Pink järjestettäneen, vaikka kisakutsuja ei olekaan vielä tehty. Pitäisi kohta ja pahimmassa tapauksessa aloitamme PIP:in rinnalla samantyyppisen sarjan, joka on tarkoitettu oreille. Ja voisihan sitä järjestää samantapaisia juttuja muillekin roturyhmille... Kuten näkyy, ei meidän tauko ole tauko, me vain emme saa mitään aikaiseksi.

1 kommentti:

Em. kirjoitti...

Tosiaan Dirty Dynamolla oli parhaat alkupisteet, mutta tuo uusi arvonta on siinä mielessä hieman jännä, että siinä on enemmän hajantaa noissa tuloksissa, niin ettei alkupisteet kaikkea merkkaa... Sinänsä aivan hyvä juttu :')

Itse voin henkilökohtaisesti sanoa, että oli kiva nähdä teidän hevosia kärjessä, kun kuitenkin on edellisvuosina tainnut mennä hieman huonommin nuo arvokisat(?), tai sitten muistelen omiani. Harmi vain, että Pratapissa teidän hevosille ei suurta menestystä tainnut tulla :'/