torstaina, elokuuta 30, 2012

Virtuaalimaailman juorulehti

Nimimerkki Ägräs, kuka sitten lieneekin, repäisi ja perusti virtuaalimaailmaan juorulehden 8 yötä. Meidän blogikin pääsi jo julkisuuteen (kiitoksia vain tällekin viivanickille että hänen ansiostaan meidän blogi sai taas ansaitsematonta julkisuutta). Tuo kyseinen viestiketju on kylläkin näemmä kadonnut ht.netistä, meniköhän se epäasiallisuuksiin vai mitä. Mutta juu, minä puutuin omalla nimimerkilläni ihmissuhdekiemuroihin. Guilty as charged.

Lehti on siis aivan uunituore, mutta täytyy kyllä sanoa että päätoimittaja on seiskansa ja iltiksensä lukenut, tyyli, sekä kirjoitusten että osin myös ulkoasun, on jotakuinkin suoraan kopioitu reaalimaailman juorulehdistä. Haluan tähän loppuun tarjota vielä vähän evästystä ja ohjeistusta päätoimittajalle siitä miten mitättömistä asioista revitään raflaavan kuuloisia otsikoita (kuva tai tekstit eivät ole minun, tällainen kuva kiersi jossain):


- Gin

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa 8 yötä -lehteä lueskelin ja ainakin näin aamutuimaan naureskelin! Ja tuo linkkaamasi kuva on kanssa ihan loistava! Joko mulla on huono huumorintaju tai sitten oon vaan väsyny.