tiistaina, helmikuuta 28, 2012

Esittelyssä S

Ht.netissä ja muilla foorumeilla säännöllisesti pyydetään ihmisiä kertomaan jotain itsestään, siis esittelemään itsensä. Koska olisi turhaa kirjoittaa samat stoorit moneen kertaan moneen eri paikkaan monessa muodossa, niin kirjoitettakoon esittely tänne blogiin, linkitettäköön sitä esittelyviestiketjuihin ja päivitettäköön tarvittaessa.

Kuka on siis S?

Nimi: S eli Sirpa
Syntymävuosi: 1979
Sijainti: Tampere
Työ & opiskelu: varttia vaille valmis ohjelmistotekniikan insinööri AMK, töissä opiskelujen ohella teknisenä kirjoittajana

Virtuaalihistoria: aloitin Ionicin omistajana vuonna 2005 (muistaakseni) ja astuin silloin ns. "julkisuuteen", mutta olin toki seurannut virtuaalimaailmaa enemmän tai vähemmän aktiivisesti vuodesta 2001 lähtien, jolloin Gin tätä harrastusta aloitteli. Ionic vei sitten mukanaan ja kun Gin palasi puikkoihin, en minä kadonnut mihinkään. Hoidamme Ionicia, Gin Ahaltekiä ja Pinkkiä yhdessä noin teoriassa, käytännössä viime aikoina (2013-2017) olen tehnyt tätä paljon yksin.
Olen vastannut jo ennen Ionicia jossain määrin tallien ja sivustojen ulkoasujen teosta ja kuvankäsittelystä. Ionicissa minun jonkinlaista vastuualuetta ovat arabit, joista ei ehkä olisi Ginin omistuksissa tullut niin valtaisaa rotua kuin se nyt on. Toinen rotu, jota olen Ioniciin paljon tuonut ja kasvattanut ovat askellajihevoset, erityisesti pasot ja mangalarga.
Vuodesta 2013 lähtien olen toiminut VSN:n rakennetuomarina. Keskityn pääasiassa lämminverihevosten ja isompien ponien rakennearvosteluun.

Hevoselämä tietokoneen ulkopuolella: sitä ei ole. Tai no, kirjat, lehdet, satunnaiset messut.

Perhesuhteet: avomies (-76, it-alan yrittäjä), ajoittain vaihteleva määrä hamstereita, yleensä kombinaatio 1 syyrialainen + 1 kääpiö.
Muuhun perheeseen kuuluu sisko perheineen (sijoituspaikka pks/Nurmijärvi), veli perheineen (sijoituspaikka pks) ja äiti + miehensä (sijoituspaikka Ruokolahti).

Asunto: 3h+k+s kerrostaloasunto etelä-Hervannassa, puolikas maalaistalosta Nurmijärvellä

Muut harrastukset: lukeminen, bloggaus, valokuvaus, ne hamsterit, ulkoilu erityisesti kesäaikaan, puutarhanhoito (se maalaistalo ja sen jättimäinen piha!), keräily (postimerkit ja muistikirjat), postcrossing, internet muuten, Ingress (ENL L16-agentti Sicce)

Auto: -04 Audi A2 1.4l TDi, tunnetaan myös nimellä "tämä-ei-ole-mopoauto".

Luonne: introvertti hedonisti.

Gin kirjoittakoon samanlaisen itsestään joutessaan.

Ei kommentteja: