tiistaina, helmikuuta 28, 2012

Esittelyssä Gin

Sirpan esimerkin mukaan: Kuka on Gin

Nimi: Gin eli Virginia
Syntymävuosi: 1979
Sijainti: München, Saksa, tosin käytännössä minut löytää parhaiten jostain Saksa-Suomi-USA-Singapore -akselilta
Työ: yrittäjä. Koulutustausta tietoliikennetekniikan insinööri AMK.

Virtuaalihistoria: aloitin vuonna 2001 parin yksityisen voimin, sitten tuli talli, jonka lopetin. Sitten tuli Marinea, jonka omistajaa auttelin alusta lähtien ja siirryin myöhemmin kakkosomistajaksi. Marinea lopetettiin loppuvuodesta 2003 ja Ionic syntyi vähän sen raunioille alkuvuodesta 2004. Tarkemmin tietoa historiikista.
Yli kymmenessä vuodessa ehtii tunkea nenänsä yhteen jos toiseenkin paikkaan, joten minulla on aika kunniakas menneisyys virtuaalimaailmassa, jos katsotaan mitä kaikkea ole tehnyt:
- RBSH:n kehittäjä
- YLA:n kehittäjä
- Vippoksen päätoimittaja joitain aikoja
- suht ahkera Vippoksen kirjoittaja
- ktk-tuomarina toimin vähän aikaa
- VNT:n tuomarina ja tuomarikouluttajana toimin koko VNT:n olemassaoloajan

Rakkaimpia ja tärkeimpiä virtuaalihevosiani, niitä jotka muistan vielä vuosien jälkeen ovat olleet ainakin Zoom Dynamic, Wizzerria xx, White Speedster, Dopiza, Gin Gone With The Wind, Rakenlov Celeb, Abracadabra K, Dawning's Daylight ja monet, monet muut.

Roduista suurin rakkauteni on kautta vuosien ollut tunnetusti ahaltek.

Hevoselämä tietokoneen ulkopuolella: epäsäännöllinen, kunnianhimoton puskaratsastelu siellä täällä.

Perhesuhteet: aviomies (vm. -72 konetekniikan DI), kaksi kissaa ja akvaario. Veli perheineen Suomessa, samoin äiti, isä Yhdysvalloissa (syntyjään yhdysvaltalainen, minäkin olen siellä syntynyt, selittää suomalaisen korvaan eksoottiselta kalskahtavan nimeni ja puolikielisyyteni)

Asunto: 4h+k+p kerrostaloasunto, noin 110 neliötä viihtyisällä paikalla suht lähellä Münchenin keskustaa.

Muut harrastukset: tanssi, muut sekalaiset urheilumuodot, maalaus, elokuvat, musiikki, tosin nykyään ei näitä ehdi juuri harrastaa kuin satunnaisesti

Auto: mikä vuokrakiesi nyt kulloinkin on käytössä. Mieheltä löytyy pränikkä Audi.

Luonne: pikkutarkka pilkunviilaaja, todella perusteellinen kaikissa asioissa. Erityisesti sen varmaan huomaa foorumeilla, joissa en osaa sanoa mitään lyhyesti ja ytimekkäästi.

Päivitetty kesäkuussa 2014 vastaamaan nykytilannetta. –Gin

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Saako kysellä Giniltä tarkemmin hevosesta? Mitä 49 prosentin osaomistajuus merkitsee tapauksessasi, asuuko hevonen jossain lähelläsi ja harrastatko sen kanssa vai onko kyseessä esim. kilpa/siitoshevonen, josta pääset osingoille? :)

Ja kysymyksiä kummallekin, tunnetteko toisenne myös IRL-elämässä läheisesti vai vain ainoastaan internetin kautta? Tapaatteko välimatkasta huolimatta silloin tällöin, epäsäännöllisen säännöllisesti pari kertaa vuodessa tms? Onko teillä ollut yhteistä hevosharrastusta IRL tms.

Gin kirjoitti...

Se on lähinnä sellainen "sponsorisopimus", omistan hevosen sen varsinaisen ratsastajan kanssa ja vastaan siis osasta sen kustannuksia, mutten itse harrasta hevosen kanssa mitään. Mitä nyt käyn taputtelemassa säännöllisesti. ratsukko treenaa vakavissaan kenttäratsastusta ja ehkä joskus tulevaisuudessa menestyvätkin siinä lajissa. Rahallista hyötyä en toistaiseksi ole hevosesta saanut enkä sitä tavoittelekaan, haluan vain omalta osaltani tukea lempirotuni edustajaa ja toisaalta epäsuorasti myös lahjakasta ja tavoitteellista ratsastajaa, joka ei ole mennyt puoliveristen kelkkaan.

Ja joo, me tunnemme toisemme IRL, olimme samassa koulussa, ekan vuoden aikoinaan lukiossa ja myöhemmin sitten AMK:ssa. Asuimme S:n kanssa pari vuotta kämppäkavereinakin kolmannen koulukaverin kanssa. Nykyään näemme toisiamme hävyttömän harvoin, täytyy tunnustaa, etten edes muista että milloin viimeksi... Mutta netin kautta ollaan tekemisissä lähestulkoon päivittäin ainakin virtuaalihevosten tiimoilta.