tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Ahaltek-ihmiset kiven alla?

Niihin paljon hehkuttamiini mätsäreihin on toistaiseksi tullut vain yksi osallistuja. Mitä mitä mitää?! Missä kaikki ahaltekien omistajat ovat? Eikö match show kiinnosta? Pitäisikö olla NJ-näyttely? NJ-näyttelyissä on yksi vakava vika, en voi tuomaroida niitä itse! Täytyy kai lähteä kerjuukierrokselle ahaltek-siittoloiden sivuille ja vieraskirjoihin: olkaa kilttejä ja ilmoittakaa hevosenne näyttelyihin.

Sirpa tuossa iltana muutamana kyseli sekä Hevostalli.netissä että FVP:ssä ahaltek-orien perään, jos muilta talleilta löytyisi sulhoja meidän tammoille. Hiljaista on ollut viestiketjuissa, niin että mitä tämä oikein tarkoittaa? Onko ahaltek menossa taas kohti aallonpohjaa? Jo minä kuvittelinkin sen olevan suosittu rotu, paljon varsinkin laukkatekkejä on liikkeellä. Vai ovatko omistajat vain tilapäisesti epäaktiivisia?

Päivän iloiset uutiset koskevat oriamme Gin Olafia, joka nappasi tämän päivän laukoista Allu Expressissä ykkössijan ja kymmenen tuhatta euroa! Meidän ensimmäinen tekke, joka pääsee mukaan allowance-lähtöihin, huaa!

Ei kommentteja: