perjantaina, elokuuta 28, 2009

Meille saa kertoa asioita

Tuntuuko siltä, että hienot kasvattiesittelysi jätetään huomiotta foorumeilla? Ettei kukaan ole kiinnostunut ensimmäisestä takavinkuintiankolmijalkaponikasvatistasi? Tai että jokin hevosistasi on pärjännyt hienosti raveissa? Tai laukoissa? Tai askellajikisoissa? Tai ihan missä vain? Oletko vihdoin saanut itsellesi hevosen, jonka suku on ollut unelmasi pitkään? Eikä ketään kiinnosta? Tarvitsetko neuvoja hevosten värien suhteen? Tai mielipidettä siitä, onko hevosellasi hyvä rakenne? Tai ehkä haluat joitain mielipiteitä tallisi ulkoasusta?
No kuule tule tänne blogiin hehkuttamaan/valittamaan/kysymään/whatever, meitä kiinnostaa kyllä kuulla. Luemme kaikki kommentit kyllä ja yritämme vastaillakin niihin vaikka aina joku tietysti unohtuu, mutta älä kuvittele että se johtuisi siitä, että asiasi on meille vähäpätöinen. Sähköpostillakin saa esittää kysymyksiä.

Huolimatta siitä, että olemme ehkä kalkkeutuneita fossiileja ja virtuaalimaailman kisavastaista undergroundia, meille voi tulla kertomaan kaikenlaisia asioita. Me yritämme pitää koko ajan tutkat päällä joka suuntaan, joten sellaista virtuaalimaailmaan liittyvää asiaa ei olekaan, josta emme olisi kiinnostuneita edes jossain määrin. Ja jos kykenemme olemaan avuksi jossain asiassa, niin kysy pois, yritämme vastailla jotakin.

No tiettyjä rajoituksia tietysti on. Me emme tee ulkoasuja emmekä koodaa html:ää, php:tä, java scriptiä, perliä, xhtml:ää, Symbiania, C++:aa tai mitään muutakaan. Me emme neuvo jos kysyt, miten tehdään virtuaalitalli. Tai neuvomme, sanomme että se tehdään samalla tavoin kuin mikä tahansa muukin nettisivu. Miten niitä taas tehdään, sen voi itse selvittää netistä suht helposti. Meillä ei ole tarjota hevoskuvia (paitsi S:llä joitain harvoja sh-ratsastuskuvia). Me emme kirjoita luonteita emmekä kisaa muiden hevosilla, mutta voimme kertoa mielipiteemme jonkin hevosen luonnekuvauksesta. Suomenhevosten tai shetlanninponien rakenteesta ei kannata kauheasti kysellä. Eikä raskaiden kylmäveristenkään. Emmekä me tiedä muidenkaan rotujen rakenteesta kaikkea, mutta kyllä me sitten kerromme, jos emme tiedä.

Aivan erityisen kiinnostuneita olemme hevosista joiden suvusta löytyy Ion-, Gin- tai GA-hevosia tai muita, joiden tiedät olleen lähtöisin meiltä.

6 kommenttia:

Tiju kirjoitti...

Tulin jotenkin ihan hirmu iloiseksi tästä postauksesta! :3

Voisin esitellä teille Red Pepper Ionin tyttären Tijuana's Dani Californian: http://tikkaripuisto.net/stables/hevot/danicalifornia.html. Kaavailin myös lapsosta Red Pepperille ja To Be Mine Ionille.
Ja mun ihania mangalargoja saa toki ihastella. <3

Charanya kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Charanya kirjoitti...

Foorumissa aika monet ovat laiskoja kommentoimaan, joten tulin tänne ruinaamaan mielipidettä Thornista ( http://www.freewebs.com/stthorn/index.html ), ihan upiuudesta suurtallistani.

S + Gin kirjoitti...

Kiitos Tijuana! Laittelinkin mailia astutuksista enkä malta odottaa että nuo mangalargakasvattisi aikuistuvat, meiltä olisi tulossa tammoja kylään.

Charanya, voin kertoa että jo pelkkä ajatus suurtallista on aivan loistava. Sivusto näyttää vielä vähän aneemiselta, mutta alussahan tuo vasta taitaa ollakin? Yleisilme kuitenkin on siisti ja rauhallinen. Suosittelen kuitenkin miettimään jo valmiiksi jotain muuta tapaa listata hevoset kuin yksi hevoset-sivu. Jos nimittäin kaavailet todellista suurtallia, tuosta sivusta tulee ajan mittaan pitkä kuin nälkävuosi. Erilaisia tapoja on paljon, voi listata maittain/maanosittain rotujen mukaan, voi listata hevosrodut/ponirodut/kylmäveriset tai sitten ihan rotujen tai roturyhmien mukaan, kuten meillä on tehty. Pidä muuten kiinni siitä, että linkin väri vaihtuu selkeästi kun sivuilla on käyty. Kun hevosia on tulevaisuudessa (toivottavasti) paljon, on kävijälle huomattavast helpompaa nähdä jo linkin väristä, että tuon olen käynyt katsomassa, tuota en. Nythän väri vaihtuu kyllä, ei kovin suuresti mutta kyllä sen erottanee. Tallin alku on kuitenkin todella lupaava, siellä on suloisesti sekaisin suomenhevonen ja batakinponi. Jatka samaan malliin ja tule ihmeessä mainostelemaan talliasi meille!

katyah. kirjoitti...

Ihan loistava galluppi! :)

Eipä meidän terskivarsoja oo Hevostallinetissä viety käsistä... http://forum.hevostalli.net/read.php?f=12&i=443843&t=443843

Tinu VRL-05594 kirjoitti...

Miun blogia voisi tulla kommentoimaan, niin voisin akivoitua jälleen kirjoittelemisen suhteen... :p