maanantaina, lokakuuta 15, 2012

Villejä laukkoja!

Hox kaikki eksoottisempien laukkahevosten omistajat! Escanorissa järjestetään loppuviikosta muutamat villit laukat ryhmille 2, 3, 4 ja 5.

Tässä kisakutsut:
Maiden race 19.10. (vip 18.10. klo 21)
Maiden- ja allowancelähtöjä ryhmille 2 ja 3. Osin sekalähdöt niillä matkoilla, jotka ovat yhteisiä molemmille ryhmille. Maidenit ainakin tullaan järjestämään, meiltä on täysi hevositus kaikkiin lähtöihin, joten niiden kanssa ei tarvitse pelätä lähdönä peruuntumisia. Allowance-lähtöjenkin kohdalla esitin toiveen, että meidän hevosia voi siirrellä lähdöstä toiseen, jos sillä pystytään välttämään jonkin lähdön peruuntuminen.

Maiden race 20.10. (vip 19.10. klo 21)
Maiden- ja allowance-lähdöt ryhmille 4 ja 5. Meiltä tulee kolme hevosta kaikkiin vitosryhmän maideneihin, joten niitä ei ainakaan peruta. Mutta olisi kiva jos vitosten allowanceen ilmoitettaisiin pari hevosta, niin saataisiin edes yksi lähtö pidettyä.

Quality Race 26.10. (vip 25.10. klo 21)
Maiden-G2 - lähdöt ryhmille 2 ja 3, osin taas sekastartteja. Voin luvata, että meiltä ainakin tulee taas noita maiden-hevosia joka starttiin ja toivottavasti ylemmillekin tasoille joitakin.

Niin että nyt kaikki ilmoittautumaan ja kiireesti sittenkin!

–S

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ooh, pitää heti luoda Seashell Studiin ensimmäiset RBSH:t että saadaan ne maideniin! Nää villit on just hyviä kun kopukoista ei ole vielä yksikään rekisterissä niin saadaan silti tuupattua ne jonnekin. Ja minä kun aloin luoda täysiverisiä ensin kun ajattelin että niillehän niitä lähtöjä on. Vielä kun nimipäästä tulisi muutakin kuin englanninkielisiä nimiä, kai ne on kuitenkin aika paha tyylirikko RBSH:lla. Ehkä täytyy vain hakea google-kääntäjästä pari venänjänkielistä sanaa tai sitten laittaa jotain siansaksaa. :D

S + Gin kirjoitti...

Sinulle tulee kiire huomisten laukkojen suhteen, ei ole montaa tuntia osallistumisaikaa jäljellä! Kiva kuitenkin jos saat RBSH:ita mukaan. Vaikka eipä LJ:nkään laukoissa hevosten tarvitse olla rekisteröityjä mihinkään, sinne vain sekaan kaikki. Mitä tulee englanninkielisiin nimiin RBSH:illa, niin meillä on yksi ihan itse kasvatettu tamma Oh Dear Ion, niin että se siitä tyylirikosta :)

Anna kirjoitti...

Mutta teillä onkin nimipula. En minä nyt voi englanniksi nimetä, sehän on suoraansanottuna naurettavaa, ajatelkaa nyt jos on viisi RBSH:ta ja jokaisella on englanninkielinen nimi niin kyllä siinä itse kukakin vähän pyörittelee silmiään: kato, toi ei osaa nimetä noita oikein!
En minä nyt huomisiin laukkoihin viitsi kiirehtiä mutta noihin toisiin kyllä. Tulen muuten varmaan joku päivä sähköpostilla ruinaamaan teiltä paria vanhaa laukkahevosta meille jalostukseen, varoitan nyt vain että osaatte odottaa Annan Typeriä Ostopyyntöjä. :D Minulla on nähkääs Erittäin huono hevossilmä, älkääs yllättykö jos ruinaan hevosta jonka voittoprosentti on jotain yks prossaa. ;))

Anna kirjoitti...

Hah, olen aika surkea. Kirjoitin tuohon ekaan viestiin Seashell Studin osoitteen totaalisesti väärin. Huoh.