tiistaina, marraskuuta 06, 2012

Ostamme hevoskuvia!

Haluaisimme ostaa pääasiassa Ionicin käyttöön kotimaisia hevoskuvia. Hakusessa on erityisesti seuraavat rodut:
- puoliveriset
- gotlanninruss
- newforest
- connemara
- welshin kaikki sektiot
- ratsuponi ja wpb
- arabi

Muitakin saa tarjota (tosin suomenhevosia, lv-ravureita ja shetlanninponeja ei ehkä kannata...), erikoiset värit tai kuviot ovat aina kiinnostavia. Ja kaikki kuvatyypit käy, rakennekuvat, liikekuvat, ratsastuskuvat, pääkuvat, laidunkuvat.

Meidän toiveet kuvakaupassa ovat seuraavat:
- Maksu hoidetaan suomalaiselta OP:n tililtä myyjän tilille (Sirpa hoitaa tämän). Yksittäisistä kuvista voimme kirjoitella valmennuksia tai sukuselvityksiä, jos tämä on ehdottoman toivottua, mutta mieluummin selvitämme asiat rahalla.
- Kuvia saa muokata vähäisissä määrin (muuttaa kokoa, rajata, parantaa värejä, tarkentaa).
- Kuvat tulevat meille virtuaalitallikäyttöön Ioniciin tai muille talleille, mahdollisesti useammalle kuin yhdelle hevoselle ja niin pitkäksi aikaa kuin on tarvetta.
- Tekijänoikeudet merkitään myyjän haluamalla tavalla joko kuvaan tai kuvan yhteyteen.
- Emme tarvitse kuviin yksinoikeutta, mutta sen tulee näkyä kuvan hinnassa, jos yksinoikeutta ei ole.
- Emme pääsääntöisesti halua ostaa kuvapaketteja ts. montaa kuvaa yhdestä ja samasta hevosesta. Toki ostamme jos tällaisia paketteja tarjotaan edullisesti, mutta mieluiten ostaisimme mahdollisimman monta kivaa kuvaa mahdollisimman monesta eri hevosesta.
- Hintahaarukka voisi olla 1-10€ per kuva riippuen laadusta ja siitä pidämmekö me kuvasta ja miten kipeästi tarvitsemme sitä. Jos ostamme paljon kuvia yhdeltä myyjältä, toivomme jonkinlaista paljousalennusta. Ilmoita pyyntihinta selkeästi.
- Otamme yhteyttä mailitse, joten pidä huoli, että mailiosoitteesi on näkyvillä! Ei mailia, ei kauppoja. Meidät tavoittaa osoitteesta vtionic@gmail.com, tarjouksia voi lähettää sinnekin.

Näistä toiveista voidaan neuvotella, jos on tarvetta.

(postattu myös Virtuaalifoorumille)

–Gin

4 kommenttia:

Viivuska kirjoitti...

Kuinka laadukkaita kuvien pitäisi olla? Minulla on aikas paljon vanhalla kameralla otettuja kuvia, joille ei ole ittellä käyttöä.
Laatu on tätä: luokkaa. Kuvia löytyy pääasiassa nf, pv, ristponi/tilasto ja ainakin yhdestä wD:stä. Kuvat pääasiassa "kouluratsastus"kuvia.

Sähköpostini pikku.viivuska@netti.fi

Viivuska kirjoitti...

Osoite tässä.

Reprobate kirjoitti...

http://reprobate.kuvat.fi/

Löytyy niin poni kuin pv-kuviakin. Lisää este- ja koulukuvia pystyn latailemaan, jos jonkun näköisiä toiveita löytyy esim. pv:n suhteen.

Sähköpostini on virtuaali@aateliton.net

Terveisin,
Reprobate

Tiia T. kirjoitti...

http://tiiangalleria.net
http://www.tiiangalleria.kuvat.fi

Jos tuolta löytyy jotain niin laitelkaahan sähköpostia tiia.tahvanainen0@gmail.com (ei kannata laittaa tuohon info@tiiangalleria.net kun tuo tiianagalleria.net loppuu kohta ja osoite ei varmaan toimi sitten).

Paljon on este- ja koulukuvia vielä koneen syövereissä, eli jos jotain toiveita on niin voin koittaa katella.