maanantaina, huhtikuuta 22, 2013

Kiirettä pitää

Vaikka asiaa ei ole suuremmin mainostettu, moni on ihan ilmankin varmasti huomannut, että Virginiaa ei ole juuri näkynyt, ei blogissa, ei ht.netissä eikä edes sähköpostin päässä. Ei syytä suurempaan huoleen, Gin on elossa (tai ainakin vielä oli viime keskiviikkona, kun juteltiin muutama sananen), mutta sillä vain ovat työkuviot muuttuneet aika tavalla ja aikaa ylipäänsä mihinkään muuhun ei juuri kuulemma ole. Virtuaalihevostelun kannaltahan tämä ei ole mikään katastrofi, tallit kulkevat ainakin jossain määrin eteenpäin minunkin käskytyksellä ja jos joku on jäänyt kaipaamaan Virginiaa VSN-tuomarina, niin voin paljastaa, että itselläni on työn alla tuomarikoulutus.

No, on tällä itselläkin välillä vähän menoa ja varsinkin viikonloput ovat olleet sellaisia, ettei käytössä ole kunnon tietokonetta. Eihän sekään katastrofi ole. Paitsi että monet laukat ovat jääneet välistä kun olen missannut viikonlopulle osuneet VIPit. Viimeksi jäi välistä Prix de lArc de Triomphen ensimmäinen päivä, Gran Premio Seguroski ja Grdotan pitämät Pratap Cup – prepit, tosin jälkimmäisiin yritän vielä kirjailla osallistumista, jos vaikka ehtisi mukaan.

Laukkajutuista kun taas tuli puhe, niin olen tehnyt jotain sellaista, mitä koskaan aiemmin Pinkissä ei ole tehty: järjestänyt arvokisapreppilähtöjä! Huomasin nimittäin LJ:n preppivarauslistasta, että juuri yhtään PC Steeplechasen preppilähtöä ei ole varattu ja myös BC Steeplechasen preppejä on pitämättä. Koska risuestelaukat, -juoksijat ja -arvokisat ovat erittäin harvinaisia ja varsinkin jos kyseessä on kolmosryhmä, niin oli pakko tarttua itse toimeen ja järjestää muutamat preppilähdöt. Ensimmäiset pidettiin jo 17.4. ja vaikka aluksi osallistujatilanne näytti lohduttomalta, saatiin molemmat preppilähdöt pidettyä. LJ:n sivuilla on nykyisin helppo varata preppilähtöjä ja myös ilmoittaa tulokset. Loistava systeemi!

Tallien kasvattilistat ikävä kyllä raahaavat edelleen pahasti jäljessä, Ionicin päälista ja arabilista menevät viime vuoden syksyssä, Gin Ahaltekistä en halua edes puhua, koska se on jäänyt kovin vähälle huomiolle. Ehkä laitan GA:n tauolle ja palaan sen pariin sitten kun jossain vaiheessa taas riittää inspiraatiota. Noin muuten ei Ioniciinkaan kuulu juuri mitään uutta, samoilla linjoilla jatketaan kuin aikaisemminkin. Tarkoituksena on siis saada vanhoille ja vähän nuoremmillekin hevosille sen verran varsoja, että vanhemmat voi kuopata hyvillä mielin.

Ei kommentteja: