maanantaina, toukokuuta 20, 2013

Loma takana, sairasloma edessä

Koska kaikki meidän tallit makaavat tällä hetkellä käytännössä yksinomaan minun harteillani, tarkoitti viikon lomamatka sitä, että myös talleilla on viikon loma. Eihän se muuten olisi mikään juttu, sitä tuskin kukaan huomaisi, mutta Pinkissä ja Pinkin kisoissa ja kisaosallistumisissa tuntuu jo yksikin päivä poissa. Niinpä jo hyvissä ajoin ilmoitin, että 14.5. pidetyistä laukoista ei kannata odotella tuloksia ennen 17.5. ja se venyi sitten tänne asti. Eipä sillä että ketään olisi kiinnostanut, osallistujia oli tasan kolme.

Se tarkoittaa sitä, että Steeplechase Series on tältä CAS-vuodelta peruttu, kun eka osakilpailu peruttiin. Toinen osakilpailu pidetään huomenna, jos tulee hevosia, mutta muut osakilpailut jätetään pitämättä.

Osasyy on osallistujien puute, toinen syy on viikonloppuna puutarhatöissä saamani ranteen jännetulehdus, joka tehokkaasti estää ylenmääräisen tietokoneen käytön. Koska kyseessä on oikea ranne ja tietokoneen käyttäminen on minulle suorastaan elinehto (en tarkoita vain virtuaalihevostelua, vaan myös työelämää), aion todellakin antaa ranteen levätä nyt mahdollisimman paljon, niin että se toipuu. Joten luvassa ei siis ole yhtään ylimääräistä kisakutsun kirjoittamista.

1 kommentti:

Penni Piirrostyttö kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.