torstaina, toukokuuta 22, 2008

Jenkkitulokkaita

Kerppa tarjoili muutamia RDN:n nuoria kasvatteja myyntiin FVP:ssä ja menin tietysti sortumaan moisiin. Tervehtikää siis oreja Benito Radon (azteca A), Burtonberry RDN (missourinfoxtrotter) ja Iron Radon (quarter).

Näistä Burtonberryllä ajattelin joskus kilpailla ARJ:tä, Iron tulee lähinnä sekalaiseen jalostukseen ja Benito ihan vain tallinkoristeeksi. Omistan jo muuten valmiiksi Beniton vanhemman puoliveljen, Ixaka Radonin. En oikein ymmärrä miksi olen noita aztecoita keräillyt, en pidä siitä rodusta mitenkään hirvittävästi ja kuvat ovat krooninen ongelma. Silti minulla on kolme oria (kahden kuvissa mangalarga, yhdellä paso fino), yksi vielä oma kasvatti.

RDN ja muut Kerpan tallit ovat ihan ykkössuosikkitallejani. Ensinnäkin rotuja löytyy laidasta laitaan. Halusitpa sitten suvullisen altain, pottockin, mangalargan tai novokirgiisin, Kerpalta voi ainakin kysäistä ellei satu sopivaa olemaan juuri sillä hetkellä myynnissä. Toinen, ehkä tätäkin tärkeämpi seikka on se, ettei hevosella tarvitse kilpailla eikä muutenkaan panikoida aktiivisuuden suhteen. Se sopii oikein hyvin juuri meille Ioniciin. Ja kolmas syy on se, että Kerppa hankkii uskollisesti harvinaisimmillekin roduille kuvat. Niitä on ihana selailla ja katsella. Ilman Kerppaa minun virtuaaliharrastukseni oli todella paljon tylsempää.

1 kommentti:

Kerppa kirjoitti...

Ohhoh! Kyllähän tässä melkein puna nousi poskille, on se vain niin kiva, että miunkin harrastuksestani on jollekin muullekin kuin itselle iloa! Täytyis muuten tulla Ioniciin vähän tilausvarsoja havittelemaan..