maanantaina, syyskuuta 08, 2008

Blogilistan siivous

Tässä blogin sivulla on pieni lista aktiivisista virtuaaliblogeista. Tein listalle juuri pienen siivouksen. Uusia blogeja tuli VRL:n Uutisvuoto ja Tupla-Hoo, mutta listalta poistui monta blogia päivittämättöminä. Myös Meepun mainio Virtuaalimaailma tänään. Edes sen muut blogit-listaa ei oltu päivitetty ja siellä oli lähinnä vain meidän ja Tijuanan blogien uusimmat tekstit.

Niin katoaa mainen kunnia ja suuren yleisön suosio... Tämä kuitenkin oli muoti-ilmiö, jonka en olisi suonut kuivuvan kokoon näin pahasti.
Joku väittää että niinhän meidänkin blogi alkaa vaieta vähitellen. No, elokuussa tulikin ihan järkyttävästi tekstiä, 61 postausta ja jos saamme koko loppuvuonna yhteensä edes niin monta postausta, niin sekin on jo paljon. Elokuu vain oli hyvää aikaa kirjoittaa, S:llä löysää töissä, minulla osin lomaa ja töissä myös vähän löysempää. Oli aikaa paneutua kirjoittamiseen. Kirjoittaminen on kuitenkin aikaa ja ajatusta vaativaa hommaa ja aiheitakin pitäisi kaivella joskus muualtakin kuin omasta navasta.

2 kommenttia:

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Niin, harmillisen hiljaisia ovat nuo muut blogit tällä hetkellä olleet. Itsekin lähinnä sitä omaa napaa ajatellut tuota Immortelle Parkin blogia kirjoittaessani. Teidän blogista täytyy kuitenkin aina uusimmat kuulumiset käydä päivittäin lukemassa. :) Nytkin toivoin heti luettuani noista uusista terskeistä että niistä joskus irtoaisi puhdas terskivarsa tai rbsh Immortelle Parkin koristukseksi. :)

Gin kirjoitti...

Eiköhän se liene mahdollista, nimittäin tersk- tai RBSH-varsa :)