torstaina, syyskuuta 11, 2008

Mit-vit?!

MITÄ VITTUA?
Kilpailut peruttu osallistujapulan vuoksi.
Ymmärrettävää, kun oli vain yksi osallistuja, niin turhapa sitä kisoja on järjestää. Mutta että LJ:n alaiset laukat, avoimet täysiverisille eikä muita osallistujia kuin minä NFS:llä. Siis oikeasti, mikä juttu tässä on? Lähdöt, matkat, radat, kaikki ihan normaalia. Miksei osallistujia? Edes maideniin?
Minäkin olin ilmoittautunut jo 28.8. jolloin se oli jo LJ:n kalenterissa kaikkien nähtävillä joten kyse ei ole siitä, että kutsu olisi tullut kalenteriin vasta päivää ennen kilpailuja tai ettei olisi näkynyt kalenterissa lainkaan. Onko Sasnakin omistaja mennyt tekemään jotain niin anteeksiantamatonta, että kisoja boikotoidaan ihan systemaattisesti (ja josta minä en ole kuullut halaistua sanaa)?

Ihmeellistä, kertakaikkiaan ihmeellistä...

3 kommenttia:

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Hui kun hyppäs sydän kurkkuun kun näki otsikoinnin. :S Pelästyi jo aivan, kun yleensä blogikirjoituksenne ovat melko maltillisia olleet. :D Vaikuttaa kyllä hyvin hämäräperäiseltä tuo kisojen peruuntuminen, mystistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä niitä kisoja on vain niin paljon osallistujiin nähden että osallistujat ei kertakaikkiaan riitä?

Anonyymi kirjoitti...

Sanos muuta! Kylmäsi kyllä itteäkin. Tuosta boikotista en tiedä. En ainakaan tunnusta että olisin tehnyt jotain sellaista mikä boikottiin johtaisi! :D Samaisena päivänä oli 4 laukat, joista 2 xx:lle. Kuitenkin noihin meidän muihin laukkoihin on tullut osallustujia, tosin ei hurraamista määrissä kuitenkaan.. :/