maanantaina, syyskuuta 22, 2008

Laukkatulokset

Joutessani arvoin jo tämän päivän laukkojen tulokset. Omalta kannalta katsoen koko päivä meni jokseenkin penkin alle, mutta on todella hienoa nähdä näin paljon osallistujia. Kiitos hirveästi kaikille mukanaolijoille ja anteeksi etten voi antaa teidän kaikkien hevosten voittaa :)

P-trio hyytyi pahasti, Pola 7/12, Plakat 8/12 ja Pavlina 10/12. Tammojen allowancessa sen sijaan tuli melkein kaksoisvoitto: oma kasvatti, Il'yan omistama Gin Gaelle voitti ja meidän Annalena oli toinen. Orien allowancessa Gin Akim oli kolmas. G3:ssa kaksi ensimmäistä sijaa menivät "vieraille", Il'yan omistama Gin Paola oli kolmas, meidän Godiva Ion neljäs ja Il'yan Gin Adonis viides.
Päivän tosi valopilkku oli Gin Jacek, joka voitti G2-lähtönsä ja siirtyy nyt G1-tasolle. Tämä on huippuhieno asia!
Mieluusti näen myös tersk-tamma E-K-A Bindiyan sijoittuneen kakkoseksi samaisessa lähdössä. Meillähän on Bindiyan ensimmäinen varsa itsellämme, jonka kisauralle tietää hyvää emän menestys. Vaikka isä onkin kilpailematon, voi G1-tasolla voittanut emä sen verran avittaa varsan uraa, että allowancen saa hypätä kokonaan ylitse ja siirtyä suoraan G3-tasolle.

Muista roduista sitten meiltä juoksi arabiori SA Zahir Shahab ensimmäisen starttinsa ja sijoittui kuudenneksi, juuri pois rahasijoilta. No, ensmmäinen starttihan se vasta, toivotaan jatkossa parempaa.

Ei kommentteja: