perjantaina, lokakuuta 03, 2008

VTWY:n kuukauden ori

VTWY järjestää kuukausittain "kuukauden ori"-arvonnan, johon valikoidaan kolme oria orikatalogista. Näistä ehdokkaista saa jokainen sitten äänestää omaa suosikkiaan. Tässä kuussa ehdokkaaksi pääsimyös meidän vanha herra, MD Absurd Bond, jolla tuskin on mitään mahdollisuuksia pärjätä, mutta joku onneton on mennyt sitäkin äänestämään jo.
Koska itse en tiedä millä perusteilla äänestys pitäisi tehdä, olen kuukaudesta toiseen antanut oman ääneni upeimmalle värille. Tässä kuussa ongelma onkin juuri tuo, vaihtoehtona olisi Bond, joka on tylsä rautias, mutta tobianokirjava ja toisaalta sitten loistelias voikko Tijuana's Jimmy The Exploder, mutta mitään muuta jännittävää tuossa värissä ei olekaan. Omaansa ei viitsisi äänestää, uskon vielä jonkinlaiseen puolueettomuuteen ja rehellisyyteen virtuaalimaailmassa, mutta voi kyllä jäädä äänestämättä sitten kokonaan.

Noin muuten katalogin orilista on oikein passeli, sieltä löytää heti paljon oreja, joita ei muuten jaksaisi kaivella eri tallien kätköistä. Kaipaisin kuitenkin listaukseen jotain järkeä, jos ei muuta niin vaikka aakkosjärjestykseen oriit. Kaipaisin listaukseen myös vähän enemmän tietoa suvusta, esim. isän ja emän/emänisän nimet, mutta suvun pituuskin on kiva tietää. Väri-infoa kaipaisin myös, tällaisia värijalostajia kuin mekin olemme. Mutta on se hyvä noinkin, ainakin niin kauan kuin oreja ei tuon enempää ole.

*muoksis*
Pakko jatkaa vielä noista tennesseenwalkereista, orikatalogista ja väreistä. Ovat harvinaisen tylsänväristä porukkaa ne oriit, jotka on tuonne katalogiin listattu. Melkein taitaa meidän Bond ja Freedom olla ainoat kirjavat! Voikkoja on jokunen, mutta suurin osa on täystylsää rautiasta, mustaa, ruunikkoa. Ja vaihtoehtoja walkereille olisi kuitenkin vaikka millä mitalla!

Ei kommentteja: