tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Muutama uusi tulokas

Olen jo parissa viimeisessä laukkapostauksessa vihjaillut meille tulleen uusia täysiverisiä. Ja niinpä onkin, kaksi kolmivuotiasta ruunaa! Tervehtikää siis kimoa stayeritulokasta Ten Good Reasons GA:ta ja ruunikkoa, hauskoin merkein koristeltua semistayeria Seeley Booth GA:ta.
Nämä tulevat siis olemaan meidän "hupihevosia", joilla kilpaillaan laukoissa mutta joita ei voi käyttää siitokseen. Ensi CAS-kaudeksi otamme varmasti uuden ulkopuolisen kisattavan (Sasnak ohoi!), sillä The Interceptor GA jäänee eläkkeelle, ellei se nyt ruunana ala petrata huomattavasti suorituksiaan. Joka tapauksessa sitä varmasti kuluttaa kaksivuotiskauden rankka kisaaminen, joten hirveän vanhaksi sillä emme kilpaile.

On muuten pelottavaa oikeastaan katsella noita meidän keksimien hevosten nimiä, miten paljon ne meistä paljastavatkaan! Need For Speed, Seeley Booth, Ten Good Reasons, The Interceptor... Mitä pelaamme, mitä katsomme tv:stä, mitä kuuntelemme, mitä elokuvia on tullut katsottua... Ja näiden suvutkin ovat täynnä sisäpiirivitsejä.

Jaa mutta olihan meillä vielä kolmaskin tulokas, andalusiaori Habanero GA, joka on yhtä tulinen kuin nimi antaa ymmärtää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi meiltä saatte vaikka kaksikin ensi CAS-vuoden 2-vuotiasta kisattavaksi ;) Onhan noita taas 18 kappaletta odottelemassa..