torstaina, tammikuuta 15, 2009

Ylpeänä esittelemme: Pink

Nyt se on täällä, nyt se on virallista: Pink on syntynyt.
Emme sitten malttaneet odottaa Pinkin esittelyä Ionicin 5-vuotissyntymäpäivään (joka muuten on ensi sunnuntai).

Pinkin idea on aika pitkälle selostettu jo täällä blogissa: 8.1.09 Jättiläismäinen laukkatalli? mutta jo pidemmän aikaa meillä on pyörinyt mielessä jonkinlainen kisakeskus, toki laukkoihin painottunut, mutta alunperin suunnitteilla oli fasiliteetit laukkojen ohella myös muihin lajeihin: kenttäratsastukseen, raveihin, valjakkoajoon, esteille, kouluun, ehkä jopa pooloonkin. Ja tarkoitus ei ollut ottaa kisakeskukseen hevosia lainkaan, mutta nyt tuosta tuli sitten laukkaurheilukeskus, aktiivinen kisajärjestäjä ja myyntitalli.
Ja alunperin nimeksi kaavailtiin jotakin tyyliin GIA tai VS (niinkin mielikuvituksellisia kuin tallien tahi meidän nimistä lyhenteitä...), mutta sitten tuli innostus vaaleanpunaiseen jostain kumman syystä, niin tallista tuli sitten Pink. Ulkoasu ei ole sen kummempaa kuin vaaleanpunainen versio GA:n leiskasta, joten se ei tarjoa mitään ihmeellistä.

Ionicista on siirtynyt jo muutama hevonen Pinkkiin (huolimatta siitä että nimi perusmuodossaan on Pink, taivutamme sen niinkuin se olisi Pinkki, sopii paremmin suomen kieleen) ja muutama tulee siirtymään lisää. Ahaltekit, terskit ja arabit tulevat pysymään jatkossakin Ionicissa tai GA:ssa, täysiverisistä todennäköisest Oprah siirretään Pinkkiin myös ja noiden muutamaa laukkapaintin ja kasvamassa olevan RBSH-varsan siirtoa mietitään vielä.
Suurin osa Pinkin hevosista tulee kuitenkin olemaan suvuttomia ja keksittyjä sekä myytävänä milloin vain ja melkein kenelle vain. Myyntiehdoista löytyy lisää info-sivulta, ne ovat suunnilleen samat kuin Ionicin hevosilla noin yleensä, ostaja todellakin saa täyden päätösvallan omaan hevoseensa ja saa menetellä sen kanssa miten parhaaksi haluaa. Yksi rajoitus kuitenkin on: ruunista ei ole pakastetta tarjolla vaikka kyse olisi miten hienosti menestyneestä kopukasta tahansa. Lisää hevosia joka ryhmään ja joskus tulevaisuudessa myös risuestelaukkaajiakin on tulossa koko ajan.
Keksityillä hevosilla käytämme GA:sta ja Ionicista tuttua päätettä GA, ihan sen takia että se erottuu jos sattuu nimi osumaan toisen virtuaalihevosen tai reaalihevosen kanssa muuten yhteen. Omaa kasvattajatunnusta Pink ei saa, koska tarkoitus ei ole kasvattaa siellä mitään, kilpailuttaa vain ja eläköitymisen jälkeen hoitaa hevoset pois, joko myyntiin tai kuoppaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että blogista tulee jatkossa löytymään samassa määrin laukkajorinoita kuin tähänkin asti, ehkä jopa enemmän. Pahoittelut siis niille, joita aihepiiri ei kiinnosta.

Ja loppukaneetiksi vielä se, että olen tässä taistellut jo päivän verran itseni kanssa, sopiiko "Mutta Missä On JJ" täysiverisen nimeksi...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aihepiiri ei tosiaan ehkä ole se minulle kiinnostavin, mutta innolla seurailen Pinkin kehittymistä :> Näytti kivalta.

suz kirjoitti...

Uu, olenkin etsinyt tässä tuloksetta myytäviä nelosryhmäläisiä. :) Kun saisi noita vähän enemmän keksittyä/ostettua niin voisi vaikka pistää Shiaan laukat pystyyn.

Onnea Pinkille!

Anonyymi kirjoitti...

Kivalta näyttää. (: Huomasin tuolta muuten virheen(?):

"Ryhmään 4 kuuluvat ahaltek, turkmeeni, berberihevonen ja turkmeeni."

Se Ionicin Sirpa kirjoitti...

Kas kehveliä, oli päässyt painovirhepaholainen Pinkin sivuille. Kiitos korjaukssta, Dewyn!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Pinkille ! Meillä kun tuo Letter repeää muistaakseni seitsemään osaan (pst. ei saa kertoa kellekkään xD) niin sinne tulee ihan oma laukkakeskus myöskin. :D Sinne pitää sitten ostella Pinkistä hevosia :'D.