perjantaina, tammikuuta 02, 2009

Uuden vuoden uutiset

1. Pakollinen laukka-asia
Appaloosatammamme Cocodance GA aloitti kilpauransa 30.12. Luxissa, mutta sijoitus ei ollut kummoinen, 5/5. Palkintotili on kuitenkin avattu 1300 virtuaalieurolla. Hienoa kuitenkin, että mukana oli 5 viitosryhmän ei-quarteria. Luulimme ettei niitä tulisi mukaan lainkaan!

2. Blogilistan päivitys
Blogilistasta poistettiin epäaktiivisuuden vuoksi Tupla-H ja Virtuaalinarina. Kummassakaan ei ole ollut kuukauteen postauksia, joten ne katsotaan unohdetuiksi. Pari uutta blogia on harkintalistalla, mutta jos teillä on tiedossa blogi, jonka pitäisi ehdottomasti olla tuossa oikealla puolella, niin vinkatkaa asiasta, kommenttikenttä on vapaa.

3. Viisivuotissyntymäpäivä lähestyy
Muistaakseni tästä mainittiin jo kertaalleen tuossa joskus loppukesästä tai alkusyksystä täällä blogissakin, mutta Ionic täyttää todellakin 18.1.09 kokonaiset viisi vuotta. Suunnitelmissa oli tehdä viisivuotisjuhlien kunniaksi jotakin maata kaatavaa, mutta taisi jäädä tekemättä. No ne näyttelyt nyt pidetään 31.1. ja ainakin laukkoja tulee olemaan tässä pitkin kevättä.
Viisi vuotta on ihan käsittämättömän pitkä aika virtuaalihevosten parissa tai ainakin se tuntuu siltä. Sen huomaa: arabeista ja knabstrupeista löytyy jo hevosia, joilla on Ion-hevosia neljässä ja viidessäkin polvessa. Kasvattejakin on puolitoista tuhatta.

1 kommentti:

anni kirjoitti...

Mirrorin blogin saa toki lisäillä, vaikka se vasta ihan muutaman päivän on ollutkin pystyssä :)

mirrorin.blogspot.com