lauantaina, kesäkuuta 12, 2010

Taas VRL:n tauosta

VRL:n tauko on kestänyt puolisen vuotta. Ihmiset jaksavat edelleen ht.netissä a. esittää arvauksia ja/tai mutu-tietoa, milloin tauko päättyy, b. haikailla kisojen perään. Minä suorastaan toivon, että tauko kestäisi vielä ainakin toiset puoli vuotta, niin että lopullisesti saataisiin virtuaalimaailmasta häädettyä pois nuo rakkaat sikakisaajat. Minulta alkaa nimittäin mennä hermo jo siihen, että hoetaan sitä miten kurjaa on kun VRL on tauolla ja ettei ole mitään tekemistä ja ettei voi kisata ja niin edelleen. Jopa eräs omien sanojensa mukaan pari vuotta sitten lopettanut paluumuuttaja mietti eräässä topikissa, onko paluu kannattavaa, koska mitä muka voi tehdä kun ei ole jaosten alaisia kisoja. Voi että, olin purskahtaa itkuun. Kiukusta vai säälistä, sitä en osaa sanoa.

VRL:stä saisi palata takaisin toimintaan hevosrekisteri ja VNT, mutta muuten se saa minun puolestani taukoilla vaikka hamaan iäisyyteen asti. Se voisi tehdä oikein, oikein hyvää virtuaalimaailmalle. Eikä sitä VNT:täkään välttämättä kaivata.

3 kommenttia:

tiju kirjoitti...

Rekisteriä tosiaan kaipaan, ja hieman askellajijaosta mutta muuten aivan sama.

Katja kirjoitti...

YLA tulee takaisin, se on varma, jos VRL ilmoittaa lopettavansa pistän omat sivut pystyyn :)) t. YLA:n ylläpitäjä

Eilowy kirjoitti...

Näin kesäisin ihmisillä on enemmän aikaa inistä, kun olisi ollut enemmän aikaa myös murhakisata kaakkeja, jos niitä kisoja (itkuparkunyyhky ja angstinen valitus) olisi. Itse olen kisauttanut jonkun verran SRY:n ja MEJ:n alaisia, mutta enimmäkseen olen keskittynyt Heleän toiminnan parantamiseen tai olemaan tekemättä mitään (kun opiskelut ja työt ovat vieneet ajan).

voisin itsekin väittää, etten tarvitse tai kaipaa VRL:oa, vaikkakin puhutusta ratsastuskoulutoiminnasta ottaisin kyllä kynsin hampain kiinni, jos se toteutuisi.