keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2012

Rasti ruutuun - kommentointimahdollisuus

Yleisön pyynnöstä eli parin kommentin jälkeen on meidän blogissa nyt mahdollisuus antaa edes jotain palautetta kirjoituksista rastimalla sopivat kohdat. Jokaisen kirjoituksen alapuolella on neljä vaihtoehtoa: tykkään, en tykkää, täyttä asiaa ja uskomatonta soopaa. Noista saa valita useammankin, minkä tuntee sopivaksi.

Siinä on vain se ongelma, että me kirjoittajat emme saa annetuista kommenteista mitään infoa itsellemme, ne näkyvät vain kirjoituksien yhteydessä, toisin kuin kirjoitetut kommentit, jotka saamme mailiin. Erityisesti vanhojen tekstien kommentit voivat siis jäädä pitkäksikin aikaa meiltä huomaamatta, mutta parempi silti käydä klikkaamassa omat ajatuksensa kuin jättää se tekemättä.

Tämän helpommaksi en osaa kommentointia enää tehdä, joten olkaa niin hyvät ja käyttäkää mahdollisuus täysimääräisesti hyväksenne. Myös ehdotuksia paremmista vaihtoehdoista otetaan vastaan, neljä eri vaihtoehtoa saattaa olla maksimi, koska tuossa piti olla minusta vielä viideskin vaihtoehto, jota ei näy.

Ikävä kyllä, tämä feature ei toimi Operalla, muilla valtaselaimilla kylläkin.

2 kommenttia:

Tuire N. kirjoitti...

Jostain syystä virtuaalisanastoa- ja vanhat nikit -teksteihin laittamani kommentit (ekat) tuli sitten anonyymina, vaikka mulla on tossa valikoituna toi Google-tili. Mahdollisesti kyllä johtui eräästä selaimeni lisäosasta, joka on nyt pois päältä.

Tämä rasti ruutuun -kommentointi on kyllä todella kiva uudistus! Nyt voi tosiaan helposti ja yksinkertaisesti ilmaista mielipiteensä, jos ei jaksa tai "näi tarpeekseen" kirjoittaa kommenttia.

S + Gin kirjoitti...

Ja kaiken lisäksi Blogger nappasi molemmat kommentit roskapostisuodattimeensa ensimmäiseksi. Tiedä sitten miksi. Mutta nyt ovat näkyvillä ja ei se kai niin vaarallista ole, jos ovat anonyymeja.