keskiviikkona, syyskuuta 19, 2012

Laukkatulokkaita

Pinkin perusperiaatehan oli alunperin "Hevosia joka lähtöön", joka tarkoitti aikaisemmin sitä, että meiltä tuli yleensä ainakin kaikkiin maiden-lähtöihin niin paljon hevosia kuin sopi ilmoittaa. Jos ei jollekin matkalle ja ratapohjalle ollut sopivaa hevosta, jolla olisi ollut kalenterissa tyhjää, sellainen keksittiin.

Nyt ei enää keksitä, vaan kasvatetaan. Kun Cullamore julkaisi kisakutsunsa, jossa oli peräti 14 lähtöä kaksivuotiaille täysiverisille, oli meidän tartuttava kiireesti toimeen ja kasvatettava sopivista vanhemmista 28 varsaa, jotta saimme sallitut kaksi hevosta jokaiseen lähtöön. Onneksi meillä on siitoshevoskaartia niin paljon, etteivät tammat loppuneet kesken.

Kuten sanottua, täysiverisille nimien keksiminen on sieltä helpoimmasta ja simppeleimmästä päästä, olivat ne sitten tuontihevosia tai kasvatteja. Virallinen nimienkeksijä S on tehnyt taas mielestäni kuolettavan hyvää jälkeä näiden uusimpien tulokkaiden nimien kanssa. Vai mitä olette mieltä seuraavista nimistä:
- tamma Pink Christine Daae (i. Opera Phantom GA)
- tamma Pink Dismal Downs (e. Calisota Gold GA)
- tamma Pink Hello Kitty (e. Most Feline GA)
- tamma Pink Russian Regalia (i. Classical Crown GA, e. Soviet Spirit GA)
- tamma Pink Nexttopmodel
- ori Pink Way To China (i. Wrong Way Only GA, e. Xanadu GA)
- ori Pink Fisichella (i. Verstappen GA)
- ori Pink David Bowman
- ori Pink George Mallory

Kaikki nämä ja monta muuta lisäksi tekevät debyyttinsä siis parin päivän kuluttua Cullamoressa.

- Gin

3 kommenttia:

Meow kirjoitti...

Ah, ollapa samanlainen nimipää.. !

Anonyymi kirjoitti...

Miksi omasta mielestäni nuo nimet olivat hieman onnahtavia ja kehnommasta päästä? Ihan vain rehellisesti ajatellen... No näkee taas mikä tätä ihmiskuntaa pyörittää :))

S + Gin kirjoitti...

Anonyymi, meidän mittapuulla nuo ovat hyviä nimiä ja meille nimissä tärkeät nimen lisäksi on ajatus nimen takana. Tietysti ne ajatukset eivät varmastikaan kaikille muille näy tai merkitse mitään. Joka tapauksessa tämä kuitenkin on meidän blogi ja kehumme täällä juuri niitä asioita joita haluamme. Eli itseämme :)

- Gin