lauantaina, tammikuuta 04, 2014

Uuden vuoden lupaukset 2014

Parina viime vuonna emme ole uuden vuoden lupauksia tehneet tai jos olemmekin, niiden toteuttaminen on jäänyt vähän puolitiehen. Se kaikki muu elämä ja niin kaikki muut (teko)syyt, tiedätte kyllä. Mutta eihän se estä lupaamasta, onpa ainakin jonnekin kirjannut tavoitteita ylös.

Tämän vuoden lupaukset:
- Ne %#§*!! campolinot! Näistä on ollut puhetta jo vuosi tai pari, joten alkaisiko olla korkea aika tehdä jotain? Pari muutakin rotua on listalla toki.
- Tallien toiminta ja ulkoasut pidetään jotakuinkin samoina, ei radikaaleja muutoksia (tämä on aina helppo luvata).
- Blogia ei parane unohtaa. Muistuttelen teitä, hyvät lukijat, tässä välissä siitä, että kymmenvuotisjuhlan kunniaksi meiltä saa kysyä mitä haluaa ja noin muuten olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä blogista. Lisäksi ideoita otetaan aina vastaan.
- Hankkiudun vihdoin ja viimein eroon niistä roduista, jotka eivät meillä tule jatkumaan.
- Kasvatusrotujen vanhat hevoset pitää saada käyttöön ja kuoppaan, koskee sekä Ionicia että GA:ta.
- Siirrän Pinkistä laukkaurallaan epäonnistuneita hevosia Ioniciin ratsujalostukseen.
- Yritän pitää Pinkin toiminnan mahdollisimman aktiivisena, siis ainakin kasvatan ja kilpailutan hevosia, parhaassa tapauksessa myös järjestän itse laukkoja.
- Useimmat kasvatusrodut hyötyisivät kovasti uusista sukulinjoista, joten yritän mahdollisuuksien mukaan käyttää vieraita oreja meidän tammoille ja jos sopiva tilaisuus tulee, ostan hevosia. Eikä sovi unohtaa omaa tuontia.
- Muutenkin olisi kiva, jos yrittäisi olla vähän aktiivisempi myös muiden tallien ja harrastajien suuntaan.

Eiköhän tässä ole jo tarpeeksi. Ja ei kun toteuttamaan.

- S

Ei kommentteja: