lauantaina, tammikuuta 18, 2014

Ionic 10 vuotta: Onko joskus tehnyt mieli lopettaa Ionic?

Ionic täyttää kymmenen vuotta noin 18.1.2014 ja kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi meiltä sai kysyä mitä vain. Kysymyksiä saa esittää edelleen.


Onko joskus tehnyt mieli lopettaa Ionic
Eräs anonyymi kommentoija esitti useammankin kysymyksen, josita ensimmäiseksi valikoitui se, että onko joskus tehnyt mieli kuopata talli. Tässäpä meidän vastaukset.

Sirpa: Lyhyesti ja ytimekkäästi: ei.

Virginia: Jos puhutaan Ionicista, niin ei. Missään vaiheessa ei oikeasti ole tehnyt mieli lopettaa Ionicia. Eikä Gin Ahaltekiä. Pink piti lopettaa 2011, mutta haaveeksi sekin jäi. Oma elämä on tällä hetkellä niin kiireistä, että ehdin vain harvoin tehdä mitään konkreettista virtuaalimaailman suhteen, mutta onneksi on Sirpa, joka pyörittää näitä talleja ja voin itse vain ihailla tuloksia.

Tämä on aika suuri muutos siihen, mikä tilanne oli ennen Ionicia. Minut nimittäin taidettiin tuolloin virtuaalipiireissä tuntea varsinaisena on-off-harrastajana. Lopetin ainakin kolme kertaa koko harrastuksen ja vannoin etten enää sorru virtuaalihevosiin vain palatakseni kuvioihin taas uudestaan, kun piti ostaa jokin hevonen, mistä ei voinut kieltäytyäkään. Syy näihin lopettamisiin oli aina se sama: homma levisi käsistä, hevosia tuli hankittua liikaa, mielenkiintoisia rotuja oli liikaa, en osannut valita sitä yhtä ja ainoata johon keskittyä, piti kisata liikaa, piti etsiä liikaa hienoja rakennekuvia, piti kirjoittaa liikaa luonteita. Sitten se alkoi vain maistua puulta ja päätin taas kerran lopettaa vain sortuakseni muutaman kuukauden kuluttua uudelleen ostamaan jonkin hevosen.

Sitten kun ymmärsin, ettei näitä tylsiä ja työläitä asioita ole pakko tehdä, syntyi Ionic ja tässä sitä ollaan. Aion viihtyä Ionicin kanssa vielä vaikka seuraavatkin kymmenen vuotta, jos siltä tuntuu. Tällä hetkellä siltä tuntuu.

Ei kommentteja: