maanantaina, heinäkuuta 28, 2008

Barrier Showjumpers

Barrier Showjumpersin bongasin tänään Hevoset.comista, jossa tallinomistaja kyseli arvosteluja tallilleen. En ollut aiemmin kuullut moisesta tallista, joten hyppelin katsomaan, vaikka yleensä en viitsi kirjoittaa talleista mitään arvosteluja. Arvosteltavaa on yleensä liikaa ja vielä sitä miinuspuolta.
Barrier sen sijaan oli poikkeus, tallin ulkoasu on hillitty, suorastaan huomaamaton, grafiikat ovat hevosten kuvia lukuunottamatta melko asialliset. Kaikkein parasta tallilla ovat tekstit: fontti on isoa, selkeätä, erottuu hyvin, kappalejako on erittäin hyvä ja kaikenkaikkiaan tekstiä ei ole kirjoitettu sivuille hillittömiä määriä. Esimerkiksi hevosten luonnekuvauksia jaksaa jopa lukea, koska ne ovat muutaman kappaleen mittaisia. Kaikki tarpeellinen löytyy niin tallista kuin hevosistakin.
Sen sijaan juuri mitään huomautettavaa tallilta en löytänyt, muutamia kauneusvirheitä ehkä korjaisin itse, mutta mikäänhän ei ole täydellinen.

Barrier on kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen ja ihan tervetullut lisä virtuaalimaailmaan, joka pursuaa koulupuoliverisiä, grafiikka-krumeluureja ja herra ties mitä kikkailuja. Talli ei ole ihan sellainen, että minusta tulisi vakiokävijä, koska sen toiminta poikkeaa niin paljon Ionicista ja GA:sta, mutta suositeltava talli tuo on silti.

2 kommenttia:

Cery kirjoitti...

Olipas sydäntälämmittävää löytää tämä postaus näin neljän vuoden jälkeen! Kiitos! :)

Se Ionicin Sirpa kirjoitti...

Joo, meillä ei yleensä ole ollut tapana huudella näistä talliarvioista, ne ovat pääasiassa muistilappuja itseämme varten. Voisi kyllä olla asiaa käydä huutelemassa tallien omistajille arvosteluista...