lauantaina, tammikuuta 09, 2010

Hoitohevonen

Muutama päivä sitten mm. Rifiutin omistaja Viona Z kirjoitti blogissaan aktiivisten kävijöiden puutteesta yleisesti, ei vain omilla talleillaan. Niinhän se on, jokainen tuijottaa nykyisin omaan napaansa eikä muista juuri välitä, vaikka oikeasti voisi silloin tällöin kirjoitella jonkin hoito- tai tuntitarinan tai mitä nykyisin nyt tehdäänkään ollakseen aktiivisia muuten kuin kilpailemalla tai kasvattamalla.

Minun kommenttini asiaan onkin luettavissa sieltä, kirjoitinhan tänne blogiin jo heinäkuussa esittelyn Rifiutista ja mainitsin jo tuolloin, että jos sitä vaikka hoitohevosta, kun on sen verran lupaava talli.

Sanoista tekoihin, sanoo hän ja minulla todella on nyt hoitohevonen Rifiutista! Se on jokaisen pikkutytön unelma, musta arabiori Nazadni DRO, joka kuin ihmeen kaupalla on myös äärimmäisen kiltti ja helppo käsitellä. Persoonallisuutta lisäävät vielä oriin isot merkit, tuonnäköisen hevosenhan voisi kehystää ja ripustaa seinälle!
Hoitopäiväkirjan olen tehnyt ajan hengen mukaisesti blogin muotoon ja se on kaikkien luettavissa osoitteessa http://nazadni.blogspot.com/. Luultavasti otan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska tuonne ei oikeastaan kaivata juuri muita kuin Vionan kommentteja.

Itse asiassa en ole ensimmäistä kertaa raapustelemassa päiväkirjaa! Omistin nimittäin vuonna 2004 Ionicissa asustelevan ja Ginin keksimän cleveland-ori Chapman's Rufordin! Sittemmin ori siirtyi takaisin Ionicin nimiin, mutta minun se joka tapauksessa oli aktiiviaikansa. Minähän en tuolloin liikkunut vielä julkisesti virtuaalimaailmassa, mutta aihepiiri kiinnosti kuitenkin sen verran, että päätin kokeilla vähän niinkuin kepillä jäätä, mitä virtuaalimaailma oikeastaan on ja niinpä Gin antoi minulle tuon oriin.
Ja sivuilta löytyy vielä minun ja Ronin päiväkirja. En ollut kovin aktiivinen kirjoittelija tuolloin, mutta toivottavasti nyt en pääse unohtamaan tuota uutta hoitohevostani.

Muuten, Nazadni DRO tarvitsisi jonkin järkevän kutsumanimen, minultahan menee kieli ja sormet solmuun jos joudun käyttämään tuota Nazadnia. Ainoa, jonka pystyn keksimään oriin omasta nimestä on Nasu tai Nasse ja sehän ei millään käy.
Olisiko lukijoilla ehdotuksia?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Dino! :D Tai Aku. Tai Nakki.

Pölhö kirjoitti...

Tuosta omaan napaan tuijottelusta, niin miusta ainakin Nuuhkun kaikille hepoille oli tosi helppo saada hoitajat. o_O En tiedä johtuneeko sitten siitä, että nykyisin hoitsut on tulossa taas muotiin tms, mutta iloinen kuitenkin olen kun hoitajiakin taas ilmestynyt. ^^

Olipas pelottavan random kommentti.