sunnuntaina, tammikuuta 24, 2010

Uusi "logo"!

Koska Ionicin ulkoasu on vaihtunut noin kerran sen kuusivuotisen historian aikana ja ylipäänsä siihen ei ole tehty mitään muutoksia muutamaan vuoteen, on tietenkin uusi logo suuri uutinen.
Vanhastaanhan Ionicin sivujen vasemmassa yläreunassa on keikkunut mustavalkoinen ahaltekin pää, mutta vasta nyt heräsimme huomaamaan, että ahaltekit ovat olleet jo ainakin 3 vuotta Gin Ahaltekissä, niin että jokohan olisi aika vaihtaa se johonkin.
Vaan mikä olisi sopiva Ionicin sivujen näkyvimmäksi ja melkeinpä myös ainoaksi koristekuvaksi? Luonnollisesti tietysti maapallo ja kokoelma erilaisia hevosia kuvaamaan sitä, että Ionicilla on jo oma planeettansa virtuaalimaailmassa ja että täältä löytyy laidasta laitaan hevosia.

Niinpä yön myöhäisinä tunteina S askarteli tällaisen. hänen omien sanojensa mukaan: "ei ehkä maailman hienoin tai kekseliäin, saati vaativin grafiikkatyö, mutta sopii Ionicille kuin vanupuikko korvaan". Myönnettävä se on, tämä logo suorastaan huutaa Ionicia. Ehkä pitäisi väkästellä bannerikin tuosta.

2 kommenttia:

Tijuana kirjoitti...

hieno! Tijuana Stablesilla on ollut logona kaksi erilaista walkerin siluettia, mutta kummatkin on hukkuneet jonnekin sivuilta. voisinkin lisäillä semmosen tuohon etusivulle!

Titty kirjoitti...

on kyllä tosiaan ihan ionicin näköinen logo :>