torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Esittelyssä uudet kasvatit

Olemme viime viikkoina ottaneet S:n kanssa pienimuotoisen rypistyksen ja tehtailleet Ionicin kasvateille sivuja. Jossain vaiheessa kevättä olimme nimittäin kymmeniä varsoja jäljessä kasvattilistalla. Eilen saimme vielä päivitettyä sivut nettiin asti, niin että nyt kelpaa lähteä juhannuksen viettoon. Tässä muutama otos tuoreimmista tulokkaista.

NSH-tamma Daciana Ion, suvussa 75% arabia
TWH-tamma Hermine Ion, pitkä sukutaulu ja muutama vanha Ion-hevonen löytyy seasta.
TWH-tamma Lilac Ion, olen erittäin ihastunut tuohon kuvaan
TWH-ori Merry Red Ion, perinteinen komistus
tersk-tamma Radine Ion, kuva ei ole ehkä maailman paras, mutta halusin aivan välttämättä ruunivoikon varsan ruunivoikosta Radoslavista.
xx-tamma Aminda Ion, sinisilmäinen kaunotar
RBSH-ori Dariuz Ion, isä ahaltek, emä angloarabi
xx-tamma Jessamine Ion ja joku kehtaa sitten vielä haukkua a. pääkuvia b. Slawikin kuvia?!
cleveland-xx-risteytys Paul Ion, taas näitä brittiristeytyksiä, joista en tiedä mitä niille tekisin. Voi olla että ruunaan tai sitten alan kehittää virtuaalirotua täysiveristen ja clevelandien pohjalta. Hmm, Cleveland Hunter?
x-ori Fenix Ion, kymmenen pistettä sille, joka tunnistaa kuvan hevosen rodun. Taitaa olla ensimmäinen anglokasvatti pitkiin aikoihin.

Ja onhan meillä pari uuttakin hankintaa, egyptinarabitamma Caifa Astarte ja laukkapainotteinen RBSH-tamma CRX Ellisha. Ellisha aloitti jo laukkauransa, mutta varsin vaatimattomasti. Toivotaan että jatkossa se pärjäileen paremmin, onhan se sentään meidän ainoa RBSH-laukkuri.

3 kommenttia:

Kerppa kirjoitti...

Hih, cleveland hunter ei kuulosta yhtään pahalta, kun itselläkin noita xx*cb-koneja on ja olen ne törkeästi nimennyt vain huntereiksi ;D ch-rotu pystyyn vain, mä olen ainakin kannattamassa sitä jo valmiiilla hevosillani!

Gin kirjoitti...

Älä kuule yllytä... Olemme S:n kanssa puhuneet aika paljon tuosta Cleveland hunterista (joka on toistaiseksi vielä työnimi, mutta kuulostaa aika hyvältä) ja jonkinlaisia rotu- ja jalostusmääritelmien raakileita on olemassa jo. Itse tosin ajattelin sotkea xx:n ja cb:n lisäksi soppaan mukaan myös angloarabin, mutta katsotaan nyt saanko mitään aikaiseksi. Se East-European Warmbloodkin on vielä pöytälaatikossa :D

Kerppa kirjoitti...

No mut mä tuen teidän hanketta, jos CH rotuna laitetaan pystyyn - eikä mua ainakaan häiris yhtään, jos saisin anglojani tungettua vielä yhteen rotuun ;D

Toisaalta, EEWB:kin ois kiva, sit sais furiosotki (muistaakseni) muutakin käyttöä kuin puhdasjalostusta..