torstaina, kesäkuuta 26, 2008

Osataan liikaa, ymmärretään liian vähän

Tietotekniset taidot ja typeryys eivät sovi yhteen. Typerä saa taidoillaan aikaiseksi vain typeryyksiä, harvoin mitään hyvää tai fiksua. Sen taas tänään todistin.

Surffailin hevosten sivuja ja vilkuilin sukutauluja. Bongasin kiinnostavan nimen ja klikkasin linkkiä. Mitä näinkään? Sivu oli poistettu ja sain eteeni mielenkiintoisen virhesivun: "ALA KIITÄÄ!! Hähää väärä sivu! Ala vetää täältä! tai Ismo hakee sut oikein pesäpallomailalla".

Hauskaa ja humoristista? Ilman muuta, minua melkein hymyilytti. En kuitenkaan viitsinyt, onhan se nyt ilkeätä nauraa avoimesti toisen typeryydelle. Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Informatiivista, fiksua ja ystävällistä? Oikein ystävällisyyden ja kohteliaisuuden multihuipentuma! Tuo sivu auttoi minua aivan suunnattoman paljon ja pidän tästä lähin sivuston tekijää suurena idi... anteeksi, älyllisrajoitteisena. Kypsää ja julkiseen mediaan sopivaa käytöstä? No mutta totta kai! Kyllähän nyt näin lahjakkaan ja persoonallisen ihmisen täytyy päästä julkisesti toteuttamaan itseään.

Mutta jakuliina.orgin omistaja, sinä kettuilet nyt väärälle ihmiselle. MINÄ en ole poistanut sitä sivua mitä etsin. SINÄ olet poistanut sen. Miksi sinä minulle (tai kelle tahansa muulle täysin viattomalle kävijälle) viitsit omasta typeryydestäsi vittuilla?

Niinpä niin, aivoja tai käytöstapoja ei löydy Seppälän alesta.

Ei kommentteja: