sunnuntaina, kesäkuuta 08, 2008

Lisää uusia jenkkitulokkaita

Huomasin tuossa, että meidän kilpailevat saddlebredimme ja National Show Horsemme alkavat ikääntyä ja kun kumpaakaan rotua ei ole kuin yksi, niin kohta meiltä ei löydy enää hevosia ARJ:n sdb/nsh-luokkiin. Asiaan ei ole kuin yksi lääke: hankkia lisää!
Koska saddler-kanta ei ole mikään järin suuri, keksin pari uutta hevosta. Tutustukaan siis saddler-ori Hologram GA:han ja saddler-tamma Krakatau GA:han!

Lisäksi jouduin korkean iän vuoksi lopettamaan likipitäen kai kaikki meidän quarterimme, oriit Reflector-Nonstopin ja Revolution IF:n sekä tammat Jannett's Goldilocksin ja Okarito Lagoonin. Vaikka Ionicissa ei varsinaisesti quartereita kasvatetakaan, niin silti tuo rotu on kovasti lähellä molempien omistajien sydäntä. Eikä vähiten siksi, että quartereista löytyy niin montaa eri väriä, harvinaisiakin. Kuolleiden tilalle keksin kolme tammaa lisää: rautiaanpäistärikkö B Buzzzing GA, hiirakko Dun Mahogany GA ja voikko Tic Tac Toe GA.

Suunnitelmissa olisi keksiä lisää morganeita, missourinfoxtrottereita ja muita amerikkalaisrotuja. Ionicissa on selkeästi menossa jenkkibuumi!

Ei kommentteja: