perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

Lupaamani uudet amerikkalaiset

Kas niin, tein taas päivityksen nettiinkin asti ja tällä esittelyt uusista tulokkaista:
- Heliodoro GA, perunpaso-ori. Se keksittiin ensisijaisesti Paloman sulhaseksi ja ensimmäinen varsa syntyy kesäkuun lopussa.
- Remigio de Lago Blanco, paso fino-ori. Tämäkin tulee ennen kaikkea siitosoriiksi, ensimmäinen paso-ori pitkiin, pitkiin aikoihin. Remigion ja Primaveran ensimmäinen varsa syntyy heinäkuun alkupuolella.
- Mabyela GA, mangalarga-tamma. Tulee vähäiseen kisakäyttöön ja myöhemmin sitten siitotammaksi.
- Virgilio de Itojana, mangalarga-ori. Mabyelan ja Silvian tuleva sulhanen
- paintit Hot Rod Shot GA (ori), Kicking'n Alive GA (ori), Last Day Alive GA (ori), Hot Rod Dot GA (tamma), Image In Me GA (tamma), Poietical Days GA (tamma) ja Pretty Much The Same GA (tamma). Ehkä aloitamme jotain pienimuotoista paint-kasvatusta, mutta kyllä nämä kaunokaiset ja komistukset keksittiin ihan vain väriä tuomaan Ionicin hevoslaumaan.
- morgan-tammat Astonishing Bronze GA ja Red Currant GA. Kun päätin luopua morganien varsinaisesta jalostuksesta, kaikki tammat menivät kaupaksi. Yhtään ei jäänyt itselle sekalaista risteytysjalostusta varten. No, näillä tilannetta sitten korjataan. Suunnitteilla on morab- ja moriesian-varsoja.

Ja sokerina pohjalla on vielä kimo andalusiaori Novato GA, joka tuli sekin jalostusoriiksi risteytyksiä varten ja kisber-tamma Aida Adrienn GA.

Ei kommentteja: