torstaina, elokuuta 28, 2008

Nétts

Suunnilleen samoihin aikoihin, kun minä siirryin virallisesti Ionicin ohjaksiin, oli Nétts kovista kovin sana virtuaalimaailmassa. Nétts ei pelännyt linjasiitosta, jos linjasiitettävät hevoset olivat tarpeeksi hyviä tai ainakin tarpeeksi kovia nimiä. Nétts jalosti koulupainotteisia RBSH:ita ja teki RBSH:sta hetkeksi aikaa super-muodikkaan rodun. Itsekin olin ylpeä kun sain Ioniciin Néttsin kasvatin, RBSH-tamma Yeznéttin (joka sittemmin myytiin Immortelleen, sivut).
Nétts oli aina Ginin lempitalli, hänen mieltään kuulemma lämmitti että joku ottaa noin vakavasti ja noin suurella huolella omakseen hänen kehittämän rodun. Nétts on kuulemma yksi parhaista asioista, mitä RBSH:lle on sen 7-vuotisen historian aikana tapahtunut.

Sitten Nétts lopetti ja se oli katastrofi. Sivut katosivat, RBSH harvinaistui eikä se ollutkaan enää niin muodikas rotu. Kaikki sanoivat: "Sukusiitosta, hyi".

Nyt Nétts on tullut takaisin ja toivottavasti come-back ei jää lyhytaikaiseksi iloksi vaan saamme ihailla Néttsin hevosia vielä vuosien päästäkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äskettäin klikatessani Gin Ahaltekin ja Ionicin blogin esiin suosikeistani, ajattelin, että ensimmäisenä on takuulla juttua Néttsistä. Kah. Joko minussa on selvännäkijän vikaa, tai sinä olet ennalta arvattava =)

Anonyymi kirjoitti...

Selailin aikani kuluksi blogia ja meistäkin on näköjään juttua, kiva! :) Aiemmin tosiaan tuli jonkinlainen burn out, nyt yritetään ottaa homma vähän rennommin, mutta sinänsä samalla asenteella, että periksi ei anneta ja omaa tietä tallataan - yhä edelleen. Toivottavasti pääsemme myös jaloillemme samalla tavalla, kuin viimeksi!