tiistaina, joulukuuta 16, 2008

Orpo olo

Onpas oikeasti orpo olo kun yhtäkkiä ei olekaan laukkoja tulossa, menossa, tuloksia laitettavana eikä juuri montaa ilmoittautumistakaan lisättävänä. Siihen ehti jo tottua, että laukkoja on joka päivä. Niin että mitä sitä nyt oikein virtuaalielämällään tekee...

No joo, tekemistähän riittää, GA:n kasvattilista laahaa pahasti perässä, uusia tekkevarsoja pitäisi suunnitella ensi vuodelle. Ionicissa on kasvattiasiat kohtuullisessa jamassa, mutta uusia kasvatteja pitäisi sielläkin laittaa tulille.
Vanhempienkin hevosten sivuissa riittäisi päivitettävää. Olemme päättäneet kokonaan luopua ikälaskurien käytöstä. Kivaa niin kauan kuin sitä kesti, mutta nyt loppui meiltä kärsivällisyys. Hevosten sivuille ei tule enää lainkaan merkintää iästä, vain syntymäaika. Sen verran me sentään pystymme laskemaan itsekin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teidän täytyy perustaa sellanen aktiivinen laukkarata kisojen pitoon :D

Se Ionicin Sirpa kirjoitti...

Älä nyt yllytä hulluja!

Anonyymi kirjoitti...

...No mutta minähän lupaan ryhtyä järkkäämään laukkoja aktiivisemmin kuin tähän mennessä. Ja onhan yhdet kutsut jo ainakin odottamassa hyväksyntää, jos ei vielä kalenterissa. :)

suz kirjoitti...

No meidän osallistuminen viidennen päivän laukkoihin vasta kolahti laatikkoonne. :) Hurjaa astua ihan uuteen maailmaan, mutta mukavaa kun ihmiset "laukkapuolella" vaikuttavat mukaanottavilta.

Mä sain (avustuksella kylläkin) ikälaskurin omille sivuilleni koodattua, mikä on superkiva asia kun ei ole nyt mitään kuviakaan ja aika rullaa itsestään. Silti nuo vanhojen kuvien toimimattomuudet ärsyttävät kun ei ikinä jaksa vanhempien hevosten, joiden sivuja ei muutenkaan enää enempää päivitellä, sivuille niitä vaihtaa.