torstaina, joulukuuta 25, 2008

Tulokset blogin rotukyselystä

Viimeksi kyseltiin lukijoiden suosikkeja niistä roduista, joita Ionicissa ja Gin Ahaltekissa kasvatetaan. Vastaajia oli 49 kappaletta ja jokainen oli valinnut keskimäärin 2 tai 3 eri rotua.

Ahaltek 24 ääntä
Arabi 17 ääntä
Kalliovuortenponi 14 ääntä
Knabstrup 8 ääntä
RBSH 14 ääntä
Terskinhevonen 7 ääntä
Kladrub 7 ääntä
Risteytykset 13 ääntä
Tennesseenwalker 7 ääntä
Muut rodut 14 ääntä

Eli aika tasaisesti kaikista meidän tärkeistä roduista pidettiin. Enemmän haluaisin tietää niiden äänestäjien mielipiteitä, jotka valitsivat nuo risteytykset tai muut rodut: mitkä rodut kiinnostavat, mistä risteytyksistä pidät ja miksi.

Nyt sitten kysellään tämän blogin suosikkiaihepiirejä, siis niitä tekstejä, jotka luette kaikkein mieluiten. Tällä kertaa ei saakaan äänestää kuin vain yhtä vaihtoehtoa, toisin kuin aikaisemmissa äänestyksissä. Keskustelua aiheesta saa viritellä tänne tai muihin sopiviin postauksiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äänestin tuohon uuteen kyselyyn nurinaa ja kitinää tai mitä nyt olikaan, koska minusta on hyvä kuulla milloin on jokin asia viety yli -esimerkiksi juuri ulkoasut. Itse asiassa bloginne ansiosta yritänkin erittäin epätoivoisesti saada tallini mahd. simppeliksi, mikä ei kylläkään ole vielä onnistunut minulta, suurelta grafiikkasyöpöltä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä valitsin rotukyselyssä risteytykset muun muassa siksi, että olen yleisesti kiinnostunut ja tykästynyt kaikenlaisiin risteytyksiin kuten nyt tuo Spotted Draft jonka kasvatusta aloittelen.

Sen lisäksi tietysti walkerit, kladrubit ja muut

Anonyymi kirjoitti...

Kladrub oli edellisessä kyselyssä suosikki. Uudessa kyselyssä nuo ajankohtaiset asiat saivat ääneni, mutta kyllä ulkoasujen toimivuuteen ynnä muihin samankaltaisiin hommiin liittyvät asiat ovat ehkä hieman kiinnostavampia. Pitää katsoa pitäisikö muuttaa kantaa.