keskiviikkona, joulukuuta 04, 2013

Joulukalenteri 4: mitä haluaisit kysyä meiltä?

Lokakuussa tuli puhuttua siitä, että kymmenen vuoden rajapyykki häämöttää ja että sitä pitäisi jotenkin... muistaa tai jotain. Ensimmäiseltä anonyymiltä tuli kommenttia, että hän haluaisi lukea jotain historiikkiä ja sattumuksia kymmenvuotisen taipaleen varrelta.

Kun näin yleisesti kysytään, niin eihän sitä mitään mieleen tule. Muisti huutaa ihan tyhjää, jos yhtäkkiä pitäisi kertoa jokin hassu sattumus menneiltä vuosilta. Mutta tästä kommentista jalostuikin seuraava idea: mitä haluaisit kysyä meiltä? Onko jotain sellaista, mitä haluaisit tietää vaikkapa Ionicin tiimoilta tai ehkä Ionicia edeltäviltä vuosilta (Virginian kohdalla)? Tai Pinkistä tai Gin Ahaltekistä, ei sen tarvitse liittyä Ioniciinkaan. Anonyymi aloittikin jo heittämällä kysymykset, että mistä homma lähti ja onko koskaan käynyt mielessä lopettaa tallia. Voit toki kysyä vaikkapa mieltäsi vaivaavaa värikysymystä tai mielipidettä kuvasta/rakenteesta/sivusta. Siis oikeastaan mitä vain voit kysyä (kyllä me sitten kerromme, jos emme aio vastata). Moniin kysymyksiin on toki vastattu jo kuuden vuoden aktiivisen bloggauksen aikana, mutta voimme ainakin kaivaa laajasta arkistosta ne asiaa sivuavat linkit, niin ei tarvitse itse kaivaa.

Kysymyksiä voi jättää tämän postauksen kommentteihin aina tammikuun puoliväliin asti. Vastaukset tulevat ehkä ja toivottavasti Ionicin syntymäpäivänä 18.1.

– S ja Gin

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Minulla olisi teille pari kysymystä, joita olen pohdiskellut itse palattuani takaisin virtuaalitallien pariin n. 1,5 vuotta sitten: Mitkä ovat motiivinne harrastaa virtuaalitalleilua? Mitä tästä saatte itsellenne ja mikä saa teidät jatkamaan vuodesta toiseen?

S + Gin kirjoitti...

Kiitos kysymyksistä, Susanna! Lisäämme nuo kysymyslistalle ja tammikuussa sitten tulee vastauksia. Tosin nuo kysymykset ovat sellaisia, että niistä voisi ehkä kirjoittaa romaanin...

- S

Nimetön kirjoitti...

- "Elämänne virtuaalihevoset" menneiltä vuosilta, ja miksi juuri ne?
- Mitkä olivat ensimmäiset virtuaaliset hoito- tai omat hevoset?
- Onko jotain sellaisia hevosrotuja, joista IRL ette pidä, mutta virtuaalisesti kiinnostavat? Tai toisin päin?

S + Gin kirjoitti...

Kiitos, Anonyymi! Kiperiä kysymyksiä, joihin ei taida olla yksinkertaisia, helppoa yhden sanan vastauksia, mutta yritetään.

Noka kirjoitti...

Millä tavalla te olette kehittyneet harrastajina tässä 10 vuoden aikana?

Millä tavalla virtuaalimaailma on kehittynyt samassa ajassa? Onko suunta hyvä vai huono? Miksi?

Puuttuuko teidän mielestänne virtuaalimaailmasta vielä jotakin?