torstaina, joulukuuta 11, 2014

Joulukalenteri 11: kadonneiden hevosten lista

Virtuaalifoorumilla on pyörinyt topikki aiheesta Lista kadonneista hevosista. Se saavutti kovasti suosiota ja itsekin etsintäkuulutin siellä kymmeniä hevosia (ja pääsin vasta vähän alkuun). Osalle löytyikin sivut ja olen niistä kovin kiitollinen, koska ne auttavat taas vähäsen eteenpäin tässä suossa, jota myös sukutaulujen tekemiseksi kutsutaan.

Topikin perustaja Yaren totesikin topikin olevan hyödyllinen ja tärkeä, ja päätti samoin tein tehdä asialle ihan nettisivutkin. Niin sai alkunsa Lista kadonneista hevosista. Siellä on listattuna hevosia, joita joku harrastaja kaipailee ja sitten on listattu löytyneitä hevosia.

Sinne kannattaa mennä katselemaan hevoslistoja ja miettimään, että mahtoiko itsellä olla jossain tallessa jonkin kadonneen hevosen sivut. Tai ehkä tietää niiden löytyvän web archivesta, kun osaa hakea tiettyä osoitetta. Itse ainakin lupaan tehdä tätä säännöllisesti (siksi tästä piti ihan blogipostaus tehdä: sivun osoite pysyy tallessa ja helposti saatavilla) ja yrittää niinolleen tarjota auttavaa kättäni edes pieneltä osalta tässä asiassa.

- S

Ei kommentteja: