tiistaina, joulukuuta 16, 2014

Joulukalenteri 16: Ionicin parhaat liikekuvat

Näitä erilaisia kuvalistapostauksia on ollut blogissa säännöllisen epäsäännöllisesti, joten tässä vaihteeksi yksi: valitsin omasta mielestäni parhaat liikekuvat Ionicin hevosilla. Minähän (ja myös S) pidän kovasti liikekuvista, kuten muistakin persoonallisista otoksista, joten tallin hevosilta lyötyy paljonkin liikekuvia. Jos joku lukijoista jakaa saman mieltymyksen, niin tässä on vähän valikoitua silmäkarkkia. Pahoittelen pitkää listaa, mutta tämä on jo karsittu versio...

Golden Globe Ion: kouluratsastusta edestä päin ja vielä voikko väritys päälle.
Emilee Ion: este ei ole mikään huikean korkea, mutta meno on mukavan näköistä.
Carmilla Dusk: lisää estehyppelyä, vesihaudasta mennään yli.
Artemis RC: kouluratsastusta, lisättyä ravia ymmärtääkseni.
Innsbruck Ion: kuvasuosikkini melkein 15 vuoden takaa jo. En tiedä mikä tuossa on juuri menossa, piruetti vai jokin kouluohjelmaan kuulumaton hyppäys.
Noble Gold Ion: ei sen väliä vaikkei kaikki kaviot olisi edes mukana kuvassa, mutta tämä on hieno, HIENO! (ja taas voikko, mikä ei ainakaan haittaa)
Ninelle Ion: S oli ihan oikeassa kiitellessään kuvamyyjiä. Tämäkin on ostokuva, hieno otos, jossa on sulkutaivutus menossa.
Vlasis Ion: lisättyä laukkaa.
Don-Igor Ion: maastoesteradalta. Tässä kulminoituu se, miksen ole koskaan ymmärtänyt kenttäratsastusta, ainakaan vaativalla tasolla: siellä se ratsastaja istuu selässä tyynen rauhallisen näköisenä kun tullaan esteeltä alas vajaan parin metrin pudotus veteen... Olen kyllä nuoruudessa joskus kokeillut maastoesteitäkin, mutta sen kertainen ratsu oli sitä mieltä että minusta tulisi oivallinen puolisukeltajasorsa.
Ondrej Ion: vapaana laukassa.
Zenja Ion: hallittua menoa maastoesteillä taas.
Benedictus SS: laukkaa esteradalla.
Anukhet Ion: ja taas esteellä.
Coco Chanel: laukkaa vapaana. Tämä on erinomaisen onnistunut kuva, lukuunottamatta taustalla näkyvää lietevaunua. Hevosen liike on juuri hienossa kohdassa ja se on saatu erinomaisesti pysäytettyä tähän kuvaan.
Poem's Emotion: joku laukkajuttu menossa, olisiko vaihtosarja.
Blue Zima Lemonade: esteellä taas, korkealta mennään.
Ivera Polka: ja lisää esteitä.
Abriko Ozias: liikettä ei periaatteessa näy, mutta sen voi aavistaa.
Solanka Oshen: tarvitseeko tästä enempää sanoakaan?
Elfat Zalaka: laukkaradalta. Noita laukkaratakuvia ei kovin paljon nykyisin olekaan. Tämä on kuitenkin mielestäni hienoimmasta päästä, mitä olen koskaan nähnyt. Liike on saatu siihen niin erinomaisesti.
Ozir Gracia: rakastan myös noita arabien häntiä!
Yaron Jineyfa: tämä kuva on otettu juuri oikealla sekunnin sadasosalla.
Vakri-Skjóni frá Jón: olin kuvitellut että tässä mennään passia, mutta eihän se voi pitää paikkaansa kun ainakaan vasemmanpuoleisest jalat eivät ole synkassa. Ilmeisesti sitten kovin vauhdikasta tölttiä? Vauhdin joka tapauksessa näkee.
Harmattan Ion: vähän täytyy aina potkia.
Waianae Ion: en varauksetta pidä näistä amerikkalaisista "show-luokista", joissa meno on välillä kaukana mistään luonnollisesta, mutta kyllä se aina joskus näyttää ihan komealta.
Orange Ion: tässä luonnollista tennesseenwalkerien askellusta.
Maximo Ion: minulla on kutina, että tämä olisi joskus listattu jo jossain. Mutta minkäs minä sille voin, että se on hieno kuva? Piruetti menissa, erinomaisesti koottuna.
Foo Fighter Ion: sliding stop.
Bezumets GA: laukkaa laitumella.
Kittinóra GA: meillä ei ihan tuhottoman montaa valjakkokuvaa olekaan.
Eadric Ion: yleistä riekkumista. Kuvakulma on hieman poikkeuksellinen verrattuna muihin meidän kuviin.
The Impedance Ion: tämä on myös vanha kuvasuosikkini. Ratsukon meno näyttää varsin tasapainoiselta.
Ireta Ion: tuo varsa on suloisinta kaikista.
Seryj Ion: koska hienoja kouluratsastuskuvia nyt vain ei voi olla liikaa.


– Gin

Ei kommentteja: