perjantaina, huhtikuuta 11, 2008

Hevostalli.netin ylläpidon suuria ajatuksia

Liitänpä tähän pari lainausta Hevostalli.netin nykyiseltä ylläpitäjältä Hannulta (viestiketjun voi lukea täältä, linkki toimii niin kauan kuin se toimii):
virtuaalitallit oli jätetty ulkopuolelle noiden kitkemisestä, mutta ilmeisesti iskevät sinnekin.
Nuohan on helppo poimia pois sillä, että estää usean linkin laittamisen samaan viestiin. Mutta kun tämä on taas jotain, mitä virtuaalipenskat tekevät itsekin.

Pidän virtuaalipenskoja arvossa.

Kunnioitusta - ei.
Kiinnostusta - ei.

Välttämätön hyvä. Joskus kun löydän aikaa, niin teen pennuille oman foorumin jossa saa laittaa hymiöitä ja värittää tekstiä.


Ei kovin korrektia, ei.
Ensinnäkin sana "virtuaalipenskat". Virtuaalipuolella liikkuu aika paljon täysi-ikäisiä harrastajia, itsekin heihin lukeudun muhkealla 28 vuoden ikäsaldolla. Tällä iällä ei tunnu kauhean mairittelevalta, että joku sanoo virtuaalipenskaksi, joku joka voi hyvin olla minua nuorempi.

Toiseksi, Hannu ei siis kunnioita virtuaalihevostelijoita. Miksi? Mitä hän tietää virtuaalihevostelijoista muuta kuin että he harrastavat virtuaalihevosia? Voiko harrastuksen perusteella määritellä, ketä kunnioittaa ja ketä ei? Sanooko Hannu, näin: tuo harrastaa golfia, kunnioitan häntä (ehkä kyse onkin likaisin keinoin rahansa saaneesta liikemies-golffarista, joka käy pari kertaa vuodessa Thaimaassa panemassa paikallisia lapsia) ja tuo harrastaa lenkkeilyä, en kunnioita häntä (ups, olikin oma pomo).
Lisäksi hevostalli.netin ylläpitoa ei kiinnosta virtuaalihevostelijat. Virtuaalihevos-foorumi on kuitenkin säännönmukaisesti kolmanneksi aktiivisin foorumi koko puljussa, vain seniori- ja yleinen puoli ovat aktiivisempia, ainakin jos on luottamista ilmoitettuihin viestimääriin. Virtuaalipuolelle kirjoitetaan joka päivä muutama tuhat uutta viestiä, hevostalli.netiä ei kiinnosta.

Ja kolmanneksi, kuka haluaa hymiöitä ja väritettyä tekstiä? Käykää kysymässä Nuorten Nurkasta, siellä voisi olla tarvetta, mutta virtuaalitallipuoli on toistaiseksi tullut oikein hyvin toimeen ilmankin. Ja tosiaan ei, kaikki virtuaalihevostelijat eivät ole niitä 8-vuotiaita pikkutyttöjä, jotka ehkä haluavatkin tekstiinsä kaikkia sateenkaaren värejä. Itse asiassa Ht.net on tässä suhteessa Hevoset.comia parempi, Hevoset.comissa saa viesteihinsä liian paljon kaikenlaisia turhia härpäkkeitä, ht.net on ollut simppeli ja siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi niin suosittu.

Mutta koska suhtautuminen on tämä, taidan heittää ht.netille hyvästit. Hevoset.comissakin selviää ja onhan aina suljettu foorumi FVP, joka onkin oikeastaan suosikkini. Hannu saa pitää virtuaalipenskansa ja kehitellä hymiöitä minun puolestani ihan rauhassa, minä en ole selkeästikään tervetullut tuonne.
Toivottavasti Meepu täyttää uhkauksensa omasta foorumista, tosin pelkään pahoin, että tämä koko jupakka on huomenna unohdettu.

Ei kommentteja: