keskiviikkona, joulukuuta 30, 2009

Joulutauko takanapäin

Kuten ainakin Pinkin laukkojen tulleista tuloksista ja muiden blogien kommentoinnista voi päätellä, on ainakin suurin osa meidän joulutauosta takana päin. Jopa ihan vain muutaman päivän tauko ilman tietokonetta ja nettiä (kännykkää ei lasketa) tekee terää ja nyt ainakin minä olen jaksanut ihan uudella innolla taas päkistää virtuaaliasioita.
Tuossa jo lauantai-iltana keksin joutessani muutamalle kymmenelle kasvatille nimet ja tänään olen pykännyt peräti kolme LJ-kutsua sekä anonut ne. Laukkakisoihinkin on osallistuttu ja vanhojen tuloksia tsekkailtu. Pinkistä muutama vanhempi laukkuri jäi eläkkeellekin tässä.

Muutama uusi, aktiivisen oloinen virtuaaliblogikin on bongattu ja tallennettu tuohon oikealle puolelle. Uusia ovat nämä: "Bittiponit kuvissa", "Chigeon Ponies", "Immortelle Park" (oikeastaan uusvanha blogi) ja "Virtuaalinarina" (uusvanha tämäkin). Menkää ihmeessä tutustumaan!
Muistakin aktiivisista virtuaaliblogeista kuulisimme mieluusti.

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Yksi melko aktiivinen virtuaaliblogi ilmottautuu :)

http://isilmeblogi.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Vou, Chigeonin blogi löytyy täältä! Olen yllättynyt, mutta tyytyväinen, vaikka blogissa pulistaankin lähinnä tallin omasta toiminnasta.

Ehkä innostuisin nyt suuremmissa määrin pulisemaan myös vähän yleisemmin virtuaalimaailmaan liittyvästä...?

Nintsu

Gin kirjoitti...

Isilme täytyykin lisätä listalle, vaikka ainakin meiltä kyllä meni vähän ohitse vesiväritutoriaalin liittyminen virtuaalimaailmaan (mutta virtuaalimaailman ulkopuolella kiitokset ohjeistuksesta, täytyy joskus kaivaa itsekin vesivärit esille ja kokeilla niitä).
Ja Nintsulle sellainen huomautus, ettei kannata blogata mistään sellaisesta, josta ei halua. Vaikka bloggauksesi olisivat ihan jatkuvasti omaan talliisi ja omiin hevosiisi liittyviä, blogisi tulee pysymään meidän listalla niin kauan kuin se on aktiivinen.