perjantaina, toukokuuta 10, 2013

FC-tulokset

Vitosryhmälle avoin Fience Cup saatiin sekin jo pidettyä tältä CAS-vuodelta. Kuten kirjoitin joskus jo aiemmin, meillä oli ihan hyviä hevosia tulossa mukaan, mutta vain parilta odotettiin varsinaisesti mitään. Ja nekin sitten pärjäsivät mielestäni kehnommin kuin olisi ollut suotavaa. Meidän osalta Fience Cup meni melkko tavalla siis penkin alle. Surullisinta Fience Cupissa oli kuitenkin osallistujien vähyys, siellä oli lähinnä meidän ja Dean hevosia, vain muutama Stormskyn hevonen oli eksynyt sekaan. SEAlta oli prepannut ainakin joitain hevosia mukaan, mutta ne eivät jostain syystä juosseet. Onneksi meiltä kahdelta suurimmalta osallistujalta oli sen verran hevosia mukana, että lähdöt eivät ihan kääpiöiksi kutistuneet.

Preppejä vaativien lähtöjen lisäksi tarjolla olisi ollut Fience Cup Juvenile, G1-tasoinen lähtö kolmivuotiaille. Se jouduttiin perumaan, koska osallistujia olisi ollut tasan yksi, meidän Pink Kelly Dance, joka sukunsa avittamana oli päässyt maidenista suoraan G2-tasolle ja voittanut sen. Sen sijaan G2-tasoinen Fience Cup Easy Juvenile saatiin pidettyä ja Kelly Dance osallistui siihen. Kakkossija neljän hevosen lähdössä ei ole mitenkään kehno.

Tässä katsaus siihen, miten meidän hevosten kävi preppejä vaatineissa FC-lähdöissä.
Fience Cup Turf
Pink Old Swing 3/4

Fience Cup Mares
Zippendale GA 6/6 (joo, meidän ennakkosuosikki...)
Navy Nikky GA 4/6 (ja meidän toinen ennakkosuosikki)

Fience Cup Classic
Pink Frosty Star 4/4

Fience Cup Quarter Special
Pink Lil Fox 5/5
Pink Vicky Van 4/5

Noo, ensi CAS-vuonna sitten... Meillä on Kelly Dancen lisäksi muutama muukin nyt kolmivuotias vitosryhmäläinen, joiden vanhemmat ovat menestyneitä laukkahevosia ja jotka sopivasti voittaessaan maidenin pääsevät heti sen jälkeen grade-lähtöihin. Ja nyt kun itsekin on päässyt preppilähtöjen järjestämisen makuun, on syytä pitää huoli siitä, että ensi vuonna kaikki prep-lähdöt pidetään. Ja sitten vaan toivotaan paljon-paljon osallistujia! Hmm, sitä voisi tietysti itse myydäkin noita hevosia...

Ei kommentteja: