keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Virtuaalimaailman kevätväsymys?

Vissiin tämä kevät on vähän huonoa aikaa virtuaalihevostelun kannalta. Tallit ovat jääneet viime viikkoina oman onnensa nojaan ja kun LJ:nkin toiminta yskii, ei siltäkään puolelta löyty nostetta siipien alle. Tänään juuri päivitettiin Pinkin viimeisimmän Ungraded Dayn tulokset nettiin. Oli muuten siinä mielessä ilahduttava päivä, että saatiin järjestetyksi myös risujen ung-lähtö. Niitä ei kovin usein tarvitse pitää, vaikka ne aika usein ovatkin meillä valikoimassa. Meillä itsellämme on kuitenkin sellaisiakin risuestehevosia, joita on parempi kilpailuttaa ungraded-lähdöissä, joten osallistujat näihin lähtöihin ovat aina tervetulleita.

Kuitenkaan meillä ei ole nyt huhtikuulle tulossa eikä vielä edes suunnitteilla yhtään laukkoja. LJ on vaihtamassa ylläpitäjää ja hakuaika päättyy muistaakseni 5.4. Sen jälkeen siis lienee toiveita saada LJ takaisin jaloilleen. Katsomme kuitenkin ensin, miten LJ:n toiminta pyörähtää käyntiin uuden ylläpitäjän voimin ja alamme sitten vasta vääntää kasaan omia laukkakutsuja.

Kun LJ:n ylläpitäjänvaihdos tuli tietoisuuteen, vietimme S:n kanssa pitkiä toveja omalla chattipalstallamme ja mietimme, josko meistä jompikumpi tai ehkä molemmat hakisimme tuohon tehtävään. Kiinnostusta olisi kyllä, kovastikin ja onhan meillä tietysti myös oma lehmä ojassa, Pink taitaa kuulua nykyisin suurimpien laukkatallien joukkoon, jos suuruus lasketaan hevosten määrällä, pidettyjen kisojen määrällä tai kilpailutettujen roturyhmien määrällä.

Päätimme kuitenkin olla hakematta kyseistä vastuutehtävää. Suurin syy siinä ovat nämä "kuivat kaudet", ajat jolloin molemmille iskee samaan aikaan jonkinlainen laiskotus virtuaalijuttujen suhteen. Meidän tallimme sen kestävät kyllä, ne eivät tällaisista tauoista kärsi juuri nimeksikään, mutta LJ:n kaltainen jaos kyllä kärsisi, samoin laukkaihmisten kärsivällisyys.

1 kommentti:

Latu kirjoitti...

Lohduttavaa kuulla, etten ole ainoa kenellä lagaa nyt rajusti virtuaalipuuhissa. En aio yhtään ainuttakaan neljästä tallistani lopettaa, mutta käyn kunnon sloooooow mooooootiooooooniiiiilllaaaa...

Pitäisi ottaa ihteeni niskasta ihan kiinni eikä vain Virtuaalibloggeriin valittaa, miten kamalaa kaikki on. :'D