tiistaina, heinäkuuta 03, 2012

Jälleen laukkasuunnitelmia

LJ:n kalenteri on päivittynyt viime käynnin jälkeen ja sieltä löytyy kaikkea ilahduttavaa. Ehkä ilahduttavin on Stormskyn järjestämä arvokilpailusarja Battle Series, jossa on kolmena päivänä G1-tason lähdöt ryhmille 3, 4, 5 ja molemmille risuesteryhmille. Minua nimittäin hieman närästää Grand National-päivä, joka ei tarjoa kolmosryhmän risuestehevosille muuta kuin maidenia ja allowancea.

Joka tapauksessa meiltä on menossa RBSH-tamma Oh Dear Ion BS:n risulähtöihin vaikka sen 7-vuotiskausi alkoikin kehnosti viimeisellä sijalla Sasnakin G2-lähdössä. Tamma on ilmoitettu vielä ennen BS:ää 5.7. G2-lähtöön ja katsotaan, mitä sieltä on tuomisina. No, vaikkei pärjäisikään, aion ilmoittaa sen joka tapauksessa mukaan BS:ään. Onhan jonkun sieltäkin napsittava ne viimeiset sijat ja uskon vakaasti siihen, että mitä enemmän osallistujia, sen parempi.

Kolmosryhmän sileän radan BS-sarjaan on meiltä tulossa murheenkryyni, ish-ori Aodhagan Ion, joka on kylläkin ilmoitettu myös 17.7. Heynin laukkoihin. BS:n eka osa on heti seuraavana päivänä, mutta ehkä ori sen jaksaa. Nyt täytyy ihan panna sormet ja varpaatkin ristiin, että BS:ään tulisi edes joku toinen kolmosryhmän laukkahevonen, että sarja saataisiin pidettyä.

Ja sitten kuka on sattunut vilkaisemaan niitä mainostamiani Heynin laukkoja ja osallistujalistaa, niin on nähnyt, mikä on meillä tilanne. Keksittiin tuossa suit sait sukkelaan kuusi kolmivuotiasta kolmosryhmäläistä, joita alamme kilpailuttaa laukoissa Pinkin nimissä. Sen lisäksi oli suunnitelmissa katsoa, jos kolmivuotiaille arabeille olisi tiedossa laukkoja, olemme Ionicin kasvattilistalla päässeet jo huhtikuuhun 2012 eli nyt heinäkuussa ne olisivat sopivasti kolmivuotiaita VHKR:n mukaan ja siis valmiita radoille...

Eikä tässä vielä kaikki! Meillähän on Pinkissä laumoittain eri rotujen vanhoja laukkahevosia, joista voisi teettää takautuvasti varsoja. Niiden kanssa on kuitenkin ongelmana se, että aiemmin Pinkin hevosista teetetyt varsat ovat menneet Ionicin nimiin, mutta jos teettäisimme varsoja takautuvasti Ionicissa, se sotkisi meidän kasvattilistat ja kirjanpidon jotakuinkin totaalisesti. Mikä kuitenkaan estäisi teettämästä varsoja Pinkin nimissä (paitsi tietenkin terve järki)? Olisihan meillä jo kasvattajanimikin tiedossa: Pink. Se olisi ihan kelvollinen nimi ryhmille 1, 3 ja 5, muiden ryhmien hevosethan ovat tulleet muilta talleilta.

Mietitään nyt vielä vähän. Voin kuitenkin tunnustaa, että kiusaus on kova. Hyvin kova.

Ei kommentteja: