keskiviikkona, lokakuuta 01, 2008

Uusia tulokkaita

Vihdoin saimme päivitettyä Ionicinkin kokonaan (ainakin melkein kokonaan, luulisin?) ja niinpä on aika esitellä muutamia uusia tulokkaita.

The Interceptor GA xx
Tästähän mainitsin jo muutamia aikoja sitten. Suvuton laukkaori, erikoistunee lyhyille matkoille. Toivottavasti nimi on enne: "... there's no ship as can match the Interceptor for speed..."

Vakri-Skjóni frá Jón
Myös Vakrista olen sanasen maininnut jo aiemmin. Meidän järjestyksessä toinen issikkakasvatti, hieno, kirjava orivarsa, joka tulee toivottavasti näyttämään taivaan merkit muille issikoille askellajipuolella. Tämä kaveri voisi olla myynnissä, jos jotakuta kasvattajaa tai muuten vain issikoista kiinnostunutta sattuisi miellyttämään.

Nomadino Ion
Näitä andalusialaisiakaan ei meillä ole turhan montaa syntynyt ja tämä on toistaiseksi ainoa ori, joka on meille itsellemme jäänyt. Komea kaveri, vai mitä?

Ben Nevis Ion
Ensimmäinen ylämaanponivarsa pitkiin, pitkiin aikoihin. Joku varmaan muistaakin että Ionicin alkuaikoina kasvatimme ylämaanponeja, kasvatteja syntyi tuolloin toista kymmentä, mutta sittemmin ne jäivät valikoimasta pois. Tällä hetkellähän tilanne on sellainen, ettei meillä ole muita kuin Ben Nevis ja sen emä Benmoor Diantha. Dianthallekin täytyi ori etsiä muualta ja päädyimme Djoehemin kuolettavankomeaan Hunter of Juneparkiin. Tulosta saa ihailla.

Mariett Ion
Ihkaensimmäinen shire-varsa, mitä meillä on syntynyt. Kovin montaa varsaa lisää tuskin on tulossa, ainakin ellemme saa jostain kaivettua shire-kuvia. Olisi myynnissä, jos jotakuta kylmäveri-ihmistä kiinnostaa.

Horacio Ion
Näitä perunpasovarsojakaan ei ole kovin montaa listoilla, Horacion isosisko Perlita myytiin heti varsana Djoehemiin. Ja vuoroin vieraissa, nyt lokakuussa emä Paloma varsoo Djoehemin oriista.

Amab Petrozkoj ox
Upea musta arabiori ja suku melkeinpä parasta, mitä meiltä löytyy.

Syyskuun kasvateille on sivuja vielä paljon tekemättä. Joukossa on mm. ensimmäinen kaspianponikasvattimme, pari warlanderia (friisiläisen ja andalusian risteytys), poitou, percheron ja tietysti iso lauma arabivarsoja.

Ei kommentteja: