maanantaina, syyskuuta 12, 2011

Mitä jos lopettaisi?

Niin, mitä sitten?

Tässä tauon aikana on tullut laistettua ihan kunnolla noista virtuaalisista velvollisuuksista, jotka nyt eivät ole oikeastaan ihan velvollisuuksia, mutta jotka nyt kuitenkin pitäisi tehdä. Tuntuu vähän karulta raapustella kasaan sivuja kasvateille, jotka ovat syntyneet vuosi sitten. Sitä tulee väkisinkin ajatelleeksi, että mitä jos heittäisi hanskat kehään? Antaisi olla? Kuka siihen kuolisi?

Niinpä. Iso parkuhan lopetusilmoituksesta tulisi eri foorumeissa, mutta todennäköisesti vain harva muistaisi sitä enää puolen vuorokauden jälkeen. Eihän Ionic ole mikään kisajärjestäjä, meiltä ei myydä hevosia, meille ei osteta hevosia suurissa määrin. Lopettamispäätös koskisi vain harvaa ja luonnollisesti me jättäisimme sivut silleen olemaan, joten edes hevosten sivut eivät kadonneet mihinkään.

Tällä hetkellä lopettamispäätös ei tuntuisi edes pahalta, sen verran paljon noita tekemättömiä töitä on rästissä Ionicin ja erityisesti GA:n tiimoilta ja se ärsyttää tietyllä tapaa. Koko tallin pyöritys tuntuu hieman raskaalta, rotujen ja hevosten määrä on kertakaikkiaan liian suuri ja kun ei haluaisi tietysti mistään luopuakaan. Päinvastoin, mielessä pyörii tusinan verran rotuja, jotka ovat sillä "näitä pitäisi alkaa kasvattaa"-listalla. (Tusina?! Vakavaa aliarviointia. Ennemminkin neljä tusinaa rotua...)

Mikä kuitenkin on todennäköisyys, että vaikka lopettaisimmekin Ionicin, ainakin minä palaisin takaisin virtuaalimaailmaan ennen kuin pöly ehtisi kunnolla edes laskeutua? Itseni tuntien todennäköisyys olisi lähempänä 100% kuin 75%. Se on nähty niin monta kertaa aikaisemminkin. Eli lopettaminen on kertakaikkiaan pois laskuista. Jatkamme siis taukoilua ja palaamme ennemmin tai todennäköisesti myöhemmin takaisin aktiivisiksi.

3 kommenttia:

Pölhö kirjoitti...

Ekana jo säikähin että hanskat on tosiaan rävähtämässä tiskiin -kyllä miua Ionicin lopettaminen koskettaisi, teiltä kun löytyy paljon suvullisia hevosia sellaisista roduista joita ei muilta talleilta meinaa löytää (Doc Dun Ion oli varsinainen aarre ottaen huomioon, millaisen ranger-varsan se meille päräytti), ja GA on ehdoton osa virtuaalista tekekasvatusta -jotenkin oon aina nähnyt Ionicin ja GA:n eräänlaisina turvasatamina, joiden innoittamina uskallan miekin kokeilla harvinaisempien rotujen kasvatusta. Keep going on, en varmasti ole edes ainoa kuka jäisi panostanne kaipaamaan...

Anonyymi kirjoitti...

Huh, ehdin jo säikähtää! Samoilla linjoilla Eetuperkeleen kanssa. Virtuaalimaailma ei olisi sama ilman Ionicia ja GA:ta! Eikä tätä blogia!

Keep going on!

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Hahaa, onko teille tullut joku identiteettikriisi vai alemmuuskompleksi, kun epäilette, ettei kukaan teidän lopettamista muistaisi? Mä oon tän päivän ihan oikeasti viettänyt vain lueskellessa teidän blogia, joten ainakin jotain tulis ihan hirveä ikävä!
terkuin aavistus. // Immortelle Park