perjantaina, marraskuuta 04, 2011

Neljä vuotta virtuaaliblogiakin jo

Noh, oikeastaan blogin nelivuotista elämää olisi pitänyt juhlia reilu kuukausi sitten, 17.9.2007 nimittäin lähti maailmalle kaikkien aikojen ensimmäinen blogipostaus tähän blogiin, joka silloin aluksi kyllä keskittyi ainoastaan tekkeihin. Sen jälkeen ei olekaan kulunut kuukautta ilman postausta, tosin pahimpina aikoina tuli postailtua 61 postausta kuukaudessa (elokuu 2008). Ai miten niin kaksi aktiivikirjoittajaa vauhdissa?

S, tuo niin monen loistavan inspiraation lähde! Olisinko ikinä törmännyt niihin yksiin ihaniin tekkesivuihin ja -kuviin joskus vuonna 2000 ellei hän olisi niitä into piukassa esitellyt? Niistä sivuista ja kuvista nimittäin lähti liikkeelle minun virtuaalinen ja reaalielämäänkin levinnyt tekkefanitus. Niin ja olisihan tämä blogikin saattanut jäädä perustamatta, ellei S olisi ollut jo tuolloin aktiivinen bloggaaja ja innostanut minuakin aloittamaan. Silloin vuonna 2007 ei vielä tunnettu juuri virtuaaliblogin käsitettä, mutta kun ajatus ei kummastakaan tuntunut oikeastaan yhtään hölmöltä, niin siitä sitten vain kokeilemaan. Tässä sitä ollaan, kaiketi meitä voidaan kutsua tällä alalla jonkinlaisiksi uranuurtajiksi.

1 kommentti:

Eetuperkele kirjoitti...

Ja pakko on miunkin kiittää teitä, jos en olisi itse niin tähän blogiin ihastunut en olisi varmaan koskaan omaakaan blogia perustanut, vuosi sen jälkeen kun tämä blogi alkoi rullailemaan. :> Ja btw edelleen yhtä innolla luen tätä kuin silloin ekan kerrankin, inspiroivaa asiatekstiä joka on saanut meikänkin kertaan jos toiseenkin puntaroimaan, miksi virtuaaliharrastus on niin palkitsevaa ja mitä mie siitä oikeasti kaipaan.