maanantaina, joulukuuta 29, 2008

Vaaleanpunaisia unelmia

Olemme vihjailleet aina silloin tällöin niin täällä blogissa kuin satunnaisesti muuallakin, että josko sitä perustaisi kisakeskuksen. Tai ainakin laukkaurheilukeskuksen, josta löytyisi hiekkaradan lisäksi nurmea ja risuesteratakin. Pahimmassa tapauksessa jopa maneesit, estekentät, kenttäkilpailuradat ja kaikki muu, mitä virtuaaliseen, ns. "kunnolliseen" kisakeskukseen vain kuuluu.

Koska sille pitäisi saada toimiva ulkoasu, olemme vähän kaavailleet jo sitäkin. Koska olemme laiskoja emmekä viitsi keksiä pyörän ideaa uudestaan ja uudestaan, kisakeskuksen ulkoasu muistuttaisi luultavasti hyvin paljon Gin Ahaltekia. Värimaailman kyllä voisi vaihtaa ja siitäpä kai kehkeytyykin suurin ongelma.
Mustavalkoinen? Nääh, Ionic on mustavalkoinen ja vihreäkään ei käy kun GA on vihreä.
Sininen? Liian perinteistä, itse olen suuri sinisen ystävä ja kaikki mitä teen, tuppaa jostain kumman syystä aina sinertämään.
Violetti? Liian lähellä sinistä.
Oranssi? Liian räikeä.
Punainen? No ei varmasti.
Keltainen? Liian hailu.
Ruskea? Muistuttaa liiaksi vanhaa Ionicia ja on muutenkin tylsä.
Vaaleanpunainen? Liian... Niin joo, vaaleanpunainen. Joko oikein terävä pinkki tai sitten hempeänlempeä vauvavaaleanpunainen. Siinäpä olisi muuten ideaa! Vaaleanpunaista on virtuaalimaailmassa ihan liian vähän. Yhä enemmän innostuin aiheesta nähtyäni erään vaaleanpunasävyisen tallin vast'ikään. Ja luonnollisesti keskuksen nimeksi tulisi lyhyesti ja ytimekkäästi Pink.

Noh, harkitaan nyt kuitenkin vielä vähän. Voi olla että toteamme olevamme liian laiskoja minkäänsuuntaisen kisakeskuksen ylläpitoon.

Ei kommentteja: